Οι νέοι της Αγίας Παρασκευής έχουν να πουν… στο Στρασβούργο
Κοινωνία

Οι νέοι της Αγίας Παρασκευής έχουν να πουν… στο Στρασβούργο

Ο Δήμος Αγίας Παρασκευής μετέχει στη Διεθνή Συνάντηση Νέων ως παρτενέρ του «Κέντρου Νεότητας και Πολιτισμού» της Αδελφοποιημένης  με τον Δήμο πόλης του Saint-Brieuc και προσκαλεί τρεις νέους 16 έως 18 ετών που φοιτούν σε δημόσια σχολεία της Αγίας Παρασκευής να πάρουν μέρος στις δράσεις που θα πραγματοποιηθούν στο Στρασβούργο από τις 18 έως τις 25 Οκτωβρίου 2015 με θέμα «Οι νέοι έχουν να πουν» («Rendez-vous Place du Jeune»).

Στην αποστολή θα μετέχουν και οι δύο νέες που συμμετείχαν στο πρώτο μέρος της δράσης που πραγματοποιήθηκε στο Saint-Brieuc από τις 4 έως τις 13 Ιουλίου 2015 (βλέπε δημοσίευμα Νέοι της Αγ. Παρασκευής στη διεθνή συνάντηση στο Saint-Brieuc της Γαλλίας).

Στη δράση μετέχουν σε σύνολο περίπου 70 άτομα, νέοι από τη Γαλλία, την Ελλάδα, το Βέλγιο, τη Βοσνία, την Παλαιστίνη, την Τυνησία.

Απαραίτητη προϋπόθεση η γνώση της γαλλικής γλώσσας σε επίπεδο τουλάχιστον Β2.

Το πρόγραμμα χρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Ένωση.

Οι ενδιαφερόμενοι για πληροφορίες και λεπτομέρειες της δράσης μπορούν να επικοινωνούν με την κ. Άννα Στεργίου, γραμματέα της Επιτροπής Αδελφοποίησης του Δήμου, η οποία είναι υπεύθυνη του Προγράμματος και συνοδός των νέων, στον αριθμό τηλεφώνου 6945 230450 το αργότερο έως την Παρασκευή 31 Ιουλίου 2015.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet