Ολοκληρώθηκε η εκστρατεία συγκέντρωσης τροφίμων – φαρμάκων
Κοινωνία

Ολοκληρώθηκε η εκστρατεία συγκέντρωσης τροφίμων – φαρμάκων

Στη συμβολή των οδών Κονδυλάκη και Μεσογείων (Μετρό Νομισματοκοπείου) στην Αγία Παρασκευή ολοκληρώθηκε  με επιτυχία το Σάββατο 27 Δεκεμβρίου 2014 η εκστρατεία συγκέντρωσης τροφίμων και φαρμάκων, που πραγματοποιήθηκε τα τέσσερα Σάββατα του Δεκεμβρίου, με στόχο να ενισχυθούν το Κοινωνικό Παντοπωλείο και το Κοινωνικό Φαρμακείο του Δήμου.

Σακούλες με τρόφιμα από τη δράση συγκέντρωσης τροφίμωνΤο παρόν έδωσαν και βοήθησαν, ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Γερ. Βλάχος, ο πρόεδρος Α. Κάτσαρης με τους εθελοντές του ΔΡΑΣ.Ε., όπως και δημότες. Παρών, αφιλοκερδώς, και στην τέταρτη και τελευταία  αυτή δράση ο κ. Κ. Παπουτσής, που με το σαξόφωνό του της προσέδωσε ξεχωριστό  χρώμα. Ο δημοτικός σύμβουλος Γ. Λογοθέτης και το Δίκτυο Αλληλεγγύης και Ανταλλαγής Αγίας Παρασκευής προσέφεραν φάρμακα και πολλοί πολίτες τρόφιμα.

Η εκστρατεία συγκέντρωσης τροφίμων και φαρμάκων που μόλις ολοκληρώθηκε ήταν ενταγμένη  στο πλαίσιο των δράσεων στήριξης των οικονομικά αδύναμων οικογενειών της πόλης, που υλοποιεί ο Δήμος Αγίας Παρασκευής σε συνεργασία με τις Δράσεις Εθελοντών(ΔΡΑΣ.Ε.), με στόχο να ενισχυθούν το Κοινωνικό Παντοπωλείο και το Κοινωνικό Φαρμακείο του και παράλληλα να κινητοποιηθεί η τοπική κοινωνία μέσα από θεσμούς συμμετοχής.

Ο Δήμος ευχαριστεί θερμά τους φορείς και τους πολίτες που ανταποκρίθηκαν και προσέφεραν τρόφιμα και φάρμακα, γιατί, όπως αναφέρεται σε ανακοίνωσή του, «κάθε πρωτοβουλία για την ενίσχυση της κοινωνικής αλληλεγγύης, όπως αυτή, έχει ανάγκη από συλλογική δράση και προσωπική προσφορά».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet