Ολοκληρώθηκε το τριήμερο χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων του ΠΑΟΔΑΠ στην Αγία Παρασκευή
Κοινωνία

Ολοκληρώθηκε το τριήμερο χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων του ΠΑΟΔΑΠ στην Αγία Παρασκευή

Στις 16, 17 και 18 Δεκεμβρίου πραγματοποιήθηκε το «Χριστουγεννιάτικο Τριήμερο», που διοργάνωσε ο Πολιτιστικός και Αθλητικός Οργανισμός Δήμου Αγίας Παρασκευής (ΠΑΟΔΑΠ), στο θέατρο των ΕΠΑ.Λ. Αγίας Παρασκευής.

Τρεις συναυλίες για όλη την οικογένεια, με χριστουγεννιάτικα τραγούδια απ΄ όλον τον κόσμο, που ενθουσίασαν τους εκατοντάδες ενήλικες και παιδιά που τις παρακολούθησαν και συγκεκριμένα:

  • Η μουσική παράσταση «Η Σταχτοπούτα», με αφήγηση της γνωστής ηθοποιού Παναγιώτας Βλαντή και τη φωνή της Μαρίας Κατριβέση και του Γιώργου Χουσάκου, με τη συνοδεία ορχήστρας δωματίου, σε καλλιτεχνική επιμέλεια-διεύθυνση ορχήστρας του Θοδωρή Λεμπέση.
  • Η συναυλία «Χριστούγεννα με τα παιδιά», από το Δημοτικό  Ωδείο, που για άλλη μια φορά απέδειξε την εξαιρετική δουλειά των καθηγητών  και των μαθητών του Ωδείου. Την καλλιτεχνική επιμέλεια είχε η καλλιτεχνική διευθύντρια του Δημοτικού Ωδείου Χριστίνα Γεωργοπούλου.
  • Η συναυλία «Χριστός γεννάται, δοξάσατε», με χριστουγεννιάτικους ύμνους και τραγούδια, από την πολυβραβευμένη εξαιρετική Μεικτή Χορωδία του Δήμου, υπό τη διεύθυνση του μαέστρου Χρήστου Κουτσονίκα και την επίσης εξαιρετική Μεικτή Χορωδία του Ι.Ν. Αγίου Βασιλείου Πειραιώς, υπό τη διεύθυνση του μαέστρου Πρόδρομου Δασιγένη. Guest, η mezzo soprano Μάνια Βλαχογιάννη, αντιπρόεδρος του ΠΑΟΔΑΠ και ειδική σύμβουλος του δημάρχου για θέματα πολιτισμού.

Στις 21 Δεκεμβρίου, στην εξαιρετική συναυλία «Χριστούγεννα Αγάπης», που πραγματοποιήθηκε στο Θέατρο του Αμερικανικού Κολλεγίου, μετείχε και το τμήμα ευρωπαϊκών και latin χορών του ΠΑΟΔΑΠ, με  χορογραφίες της δασκάλας του Νίκης Κιλισμανή.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet