Ο ΓΣΑΠ ευχαριστεί τον ΠΑΟΔΑΠ για την ονοματοδοσία του Κλειστού στο Κοντόπευκο Αγίας Παρασκευής
Αθλητισμός

Ο ΓΣΑΠ ευχαριστεί τον ΠΑΟΔΑΠ για την ονοματοδοσία του Κλειστού στο Κοντόπευκο Αγίας Παρασκευής

Το Δ.Σ. του Γυμναστικού Συλλόγου Αγίας Παρασκευής (ΓΣΑΠ) χαιρετίζει την 144/06.12.22 απόφαση του Δ.Σ. του ΠΑΟΔΑΠ με την οποία δίνεται το όνομα της Γεωργίας (Ζέτα) Λαούδη στο Κλειστό Γυμναστήριο Κοντοπεύκου.

Σύμφωνα με την εισήγηση του προέδρου του ΠΑΟΔΑΠ Σπύρου Παπασπύρου, οι δομές ή υποδομές του ΠΑΟΔΑΠ θα πρέπει να λάβουν τα ονόματα συμπολιτών μας που διέπρεψαν στον χώρο του πολιτισμού και του αθλητισμού ή που η συμβολή τους στην ανάπτυξη αυτών ήταν ιδιαίτερα σημαντική. Σκοπός μας είναι η τιμητική ανάδειξη του έργου και της προσφοράς των συμπολιτών μας αυτών».

«Και ΝΑΙ η Γεωργία (Ζέτα) Λαούδη δικαιούται απόλυτα αυτήν την τιμή» σημειώνει ο ΓΣΑΠ και προσθέτει: «Το είχαμε προτείνει από τις 03.07.22 με  επιστολή μας, που την απευθύναμε προς τον δδήμαρχο και όλους τους δημοτικούς συμβούλους και προς τον πρόεδρο και τους συμβούλους του Δ.Σ. του ΠΑΟΔΑΠ. Την πρότασή μας την κοινοποιήσαμε σε πολλούς φίλους του ΓΣΑΠ, καθώς και σε προσωπικότητες της πόλης μας και του αθλητισμού, από τους οποίους ζητήσαμε την υποστήριξή τους. Η ανταπόκριση ήταν εντυπωσιακή».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet