Ο Γ.Σ. Αγίας Παρασκευής έχασε τον πολύτιμο φίλο του Μανώλη Πέπονα
Αθλητισμός

Ο Γ.Σ. Αγίας Παρασκευής έχασε τον πολύτιμο φίλο του Μανώλη Πέπονα

Έναν «πολύτιμο φίλο», όπως αναφέρει χαρακτηριστικά, έχασε ο Γυμναστικός Σύλλογος Αγίας Παρασκευής (ΓΣΑΠ). Πρόκειται για τον Μανώλη Πέπονα, ο οποίος βρισκόταν πάντα στο πλευρό των ομάδων του γυμναστικού συλλόγου της πόλης.

Στην ανακοίνωση για την απώλειά του ο ΓΣΑΠ αναφέρει:

Την Παρασκευή 26/06 κηδέψαμε, στον Ιερό Ναό του Προφήτη Ηλία, τον πολύτιμο φίλο του αθλητισμού και του μπάσκετ γυναικών της πόλης μας, τον αγαπημένο μας Μανώλη Πέπονα. Στην κηδεία του παραβρέθηκε ο πρόεδρος και ο αντιπρόεδρος του ΓΣΑΠ, Γιώργος Καράμπελας και Βαγγέλης Κακοσούρης.

Υπήρξε, όσα χρόνια τον θυμόμαστε, ένας έντιμος, συνεπής και κυρίως ταπεινός υποστηρικτής του συλλόγου μας, στο όνομα του οποίου αναγνώριζε τα αθλούμενα κορίτσια της Αγίας Παρασκευής. Πάντα συμμέτοχος, με τις δωροεπιταγές της βιοτεχνίας του ΕΣΩΤΕΡΑ, στις λαχειοφόρους μας, στις συνεστιάσεις μας, στα κουπόνια ενίσχυσής μας, στις εκτυπώσεις των εμφανίσεων των κοριτσιών μας και γενικά δεν υπήρξε εκδήλωση του ΓΣΑΠ, ιδιαίτερα των Ακαδημιών μας, που να μην την υποστηρίξει ηθικά και υλικά.

Ο Μανώλης έφυγε νωρίς, στα 57 του χρόνια, αφήνοντας ένα δυσαναπλήρωτο κενό στους πολυάριθμους φίλους του, που περνούσαν με ανοιχτή καρδιά από το κατάστημά του να του πουν μια «καλημέρα». Μας άφησε όμως μια παρακαταθήκη: Να συνεχίσουμε στο πλάι του -γιατί δεν θα πάψει ποτέ να είναι δίπλα μας- τον αγώνα του ΕΝΕΡΓΟΥ ΣΤΑ ΚΟΙΝΑ και ΕΝΤΙΜΟΥ ΠΟΛΙΤΗ.

Ο ΓΣΑΠ εκφράζει τα θερμά συλλυπητήριά του στην οικογένειά του.

Μανώλη θα σε θυμόμαστε και θα σε τιμάμε πάντα!

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet