Ο Δήμος Αγίας Παρασκευής αναβαθμίζει νηπιαγωγεία της πόλης
Κοινωνία

Ο Δήμος Αγίας Παρασκευής αναβαθμίζει νηπιαγωγεία της πόλης

Ο Δήμος Αγίας Παρασκευής προχωρά σε αναβάθμιση των σχολικών μονάδων της πόλης, έτσι ώστε η καθημερινότητα των μαθητών, όλων των βαθμίδων, της Αγίας Παρασκευής να είναι όσο το δυνατόν καλύτερη, όπως ενημερώνει η δημοτική αρχή.

Η αρχή έγινε με τα νηπιαγωγεία της περιοχών Πευκακίων (7ο), Κοντοπεύκου (8ο) και της Αϊ Γιάννη (9ο), επισημαίνει η διοίκηση του Δήμου.

Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, η αντιδημαρχεία Παιδείας, Πολιτισμού και Διά Βίου Μάθησης σε συνεργασία με την αντιδημαρχεία Τεχνικών Έργων Καθημερινότητας και Αξιοποίησης Ακίνητης Περιουσίας, προχώρησαν σε σειρά παρεμβάσεων (η οποία θα συνεχιστεί) στους αύλειους χώρους νηπιαγωγείων, τοποθετώντας νέα πιστοποιημένα παιχνίδια, αλλά και νέους τάπητες για τη μεγαλύτερη δυνατή ασφάλεια των μικρών μαθητών.

Μάλιστα τις τελευταίες ημέρες, ο αντιδήμαρχος Παιδείας και Πολιτισμού, Διονύσης Λέκκας, μαζί με τον αντιδήμαρχο Τεχνικών Έργων, Καθημερινότητας και Αξιοποίησης Ακίνητης Περιουσίας, Βασίλη Σάρκουλα, είχαν την ευκαιρία να πραγματοποιήσουν αυτοψία στα νηπιαγωγεία, να δουν από κοντά τις αλλαγές, αλλά και να συνομιλήσουν με τους διευθυντές των μονάδων και να ενημερωθούν για όλα τα θέματα, καταλήγει η δημοτική αρχή Αγίας Παρασκευής.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet