Ο Δήμος Αγίας Παρασκευής στο πλευρό του Πολιτισμού και του Αθλητισμού
Κοινωνία

Ο Δήμος Αγίας Παρασκευής στο πλευρό του Πολιτισμού και του Αθλητισμού

Ο Δήμος Αγίας Παρασκευής, την Κυριακή 19 Μαρτίου, στο αμφιθέατρο του 1ου ΕΠΑ.Λ. της πόλης, πραγματοποίησε μια ξεχωριστή εκδήλωση. Η σπουδαία  Ελληνίδα ηθοποιός Άννα Φόνσου, αλλά και ένας εκ των κορυφαίων Ελλήνων ποδοσφαιριστών στην ιστορία του αθλήματος, ο κ. Μίμης Δομάζος, είχαν την ευκαιρία να παρουσιάσουν δύο ιστορικά λευκώματα-ημερολόγια, σε μια φιλανθρωπική εκδήλωση.

Η κ. Φόνσου παρουσίασε αναλυτικά το σπουδαίο έργο της στο «Σπίτι του Ηθοποιού», ενώ ο κ. Δομάζος παρουσίασε τη φιλοζωική του δράση, μέσω της ακαδημίας ποδοσφαίρου που διατηρεί. 

Αξίζει να σημειωθεί ότι τα έσοδα της εκδήλωσης διατέθηκαν στο ίδρυμα «Το Σπίτι του Ηθοποιού», αλλά και σε φιλοζωικούς συλλόγους υπό την επίβλεψη του κ. Δομάζου.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης τιμήθηκαν για την προσφορά τους στο πολιτισμό και τον αθλητισμό και δύο πολίτες του Δήμου και συγκεκριμένα η κ. Γωγώ Αντζολετάκη και ο κ. Χρήστος Κορομηλάς, οι οποίοι «αποτελούν παράδειγμα προς μίμηση για όλους μας», όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση του Δήμου.

Ο δήμαρχος Βασίλης Ζορμπάς, στο περιθώριο της εκδήλωσης, τόνισε:

«Είμαι πολύ χαρούμενος γι’ αυτήν την εκδήλωση. Είμαι χαρούμενος γιατί σήμερα είχαμε την ευκαιρία να βρεθούμε μαζί με σπουδαίους ανθρώπους που όλα αυτά τα χρόνια έχουν προσφέρει πάρα πολλά στην πατρίδα μας, τόσο στον χώρο του πολιτισμού όσο και στον χώρο του αθλητισμού. Εμείς, ως Δήμος Αγίας Παρασκευής, είμαστε αποφασισμένοι να συνεχίσουμε να βρισκόμαστε στο πλευρό τόσο της κ. Φόνσου και των ηθοποιών όσο και να στηρίξουμε τον “στρατηγό” του ελληνικού ποδοσφαίρου στη σπουδαία κοινωνική του δράση. Επίσης θέλω να πω ένα μεγάλο μπράβο στην κ. Αντζολετάκη και στον κ. Κορομηλά για την προσφορά τους στο κοινωνικό σύνολο και την πορεία τους στον χώρο του πολιτισμού και του αθλητισμού».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet