Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης φωταγωγεί το χριστουγεννιάτικο δένδρο στην Αγία Παρασκευή
Κοινωνία

Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης φωταγωγεί το χριστουγεννιάτικο δένδρο στην Αγία Παρασκευή

Με τη φωταγώγηση του χριστουγεννιάτικου δένδρου και μεγάλη συναυλία με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη το Σάββατο 8 Δεκεμβρίου 2018 στις 20:30 στην κεντρική πλατεία Αγίας Παρασκευής θα κορυφωθούν οι εκδηλώσεις της πρώτης μέρας των φετινών γιορτινών εκδηλώσεων που διοργανώνει ο Δήμος σε συνεργασία με τους συλλόγους και φορείς της πόλης.

Φωταγώγηση χριστουγεννιάτικου δένδρου Δήμου Αγ. Παρασκευής με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη

Το γιορτινό κλίμα θα  αρχίσει να διαμορφώνεται από νωρίς καθώς στις γειτονιές της πόλης θα γίνουν μια σειρά εκδηλώσεις.

Συγκεκριμένα:

  • 11:00-14:00 στα Πευκάκια (Άγιοι Ανάργυροι – οδός Αγίας Τριάδος) θα γίνει συναυλία από τη Φιλαρμονική του Δήμου και τους «Κορύβαντες» σε συνεργασία με τον Σύλλογο κατοίκων Πευκακίων.
  • 12:00-16:00 στο Κοντόπευκο (Χίου και Κορυτσάς) θα γίνει γλέντι με τους «Χοροταξιδευτές» και κεράσματα παραδοσιακής φασολάδας.
  • 12:00-15:00 στον Τσακό (πλατεία Τσακού) θα γίνει μουσική εκδήλωση από το Σύλλογο κατοίκων Τσακού και τη Μπαντίνα του ΠΑΟΔΑΠ.
  • 18:00-20:00 με αφετηρία την πλατεία Άι Γιάννη Τυμπανιστές του ΠΑΟΔΑΠ, ξυλοπόδαροι, μασκώτ κ.ά. και με πορεία στη στολισμένη οδό Αγίου Ιωάννου θα μεταφέρουν το Χριστουγεννιάτικο κλίμα στην κεντρική πλατεία.

Οι εκδηλώσεις που θα αγκαλιάσουν την πόλη και τις γειτονιές της ως τις 6 Ιανουαρίου 2019, έχουν στόχο, όπως επισημαίνει η διοίκηση του Δήμου, να προσφέρουν χαρά στα παιδιά, να μεταδώσουν σε όλους  το χαμόγελο και την αισιοδοξία, να δημιουργήσουν μια ζεστή και ζωντανή γιορτινή ατμόσφαιρα στην πόλη και να δώσουν πνοή στην αγορά της.

Η κεντρική πλατεία Αγίας Παρασκευής θα μετατραπεί, για ένα σχεδόν μήνα, από τον Δήμο και την Ένωση Επαγγελματιών Εμπόρων Βιοτεχνών Αγ. Παρασκευής (ΕΝΕΒΑΠ) σε μια παραμυθένια  «Χριστουγεννιάτικη Πολιτεία». Δεκάδες εκδηλώσεις και δρώμενα θα μαγέψουν μικρούς και μεγάλους εκεί αλλά και σε πολλούς άλλους ανοιχτούς και κλειστούς χώρους.

Ο στολισμός στις γειτονιές, τις πλατείες, τους δρόμους και την αγορά είναι, όπως σημειώνει σε ανακοίνωσή του ο Δήμος, και φέτος ξεχωριστός και ακόμα καλύτερος.

Το Σάββατο 8 Δεκεμβρίου 2018 τα καταστήματα της πόλης διοργανώνουν «Λευκό Σάββατο» με γιορτινές προσφορές από τις 9:00 έως τις 20:00.

Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις στην Αγία Παρασκευή
Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις στην Αγία Παρασκευή
Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις στην Αγία Παρασκευή
«Λευκό Σάββατο» στην Αγία Παρασκευή

 

 

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet