Ο Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων Παιδικών Σταθμών Δήμου Αγ. Παρασκευής καλεί στη συγκέντρωση στις 18:00 στην πλ. Κλαυθμώνος
reader.gr
Κοινωνία

Ο Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων Παιδικών Σταθμών Δήμου Αγ. Παρασκευής καλεί στη συγκέντρωση στις 18:00 στην πλ. Κλαυθμώνος

Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων Παιδικών Σταθμών Aγίας Παρασκευής  στηρίζει την πρωτοβουλία και διεξαγωγή συγκέντρωσης για τα μέτρα προστασίας της υγείας και της ασφάλειας παιδιών και εργαζομένων στους παιδικούς σταθμούς, όπως ενημερώνει το Δ.Σ. του, το οποίο προσθέτει ότι διοργανωτές της συγκέντρωσης είναι το Συνδικάτο OTA Αττικής, η Ομοσπονδία Γονέων και Κηδεμόνων Περιφέρειας Αττικής και η Επιτροπή Σχολικών Καθαριστριών Αθήνας.

Ειδικότερα, οι γονείς αναφέρουν στη σχετική ανακοίνωση:

Mετά και το πρόσφατο κρούσμα που παρουσιάστηκε σε παιδαγωγό στον παιδικό σταθμό της Λάδωνος, αλλά και γενικά την εκρηκτική κατάσταση που έχει διαμορφωθεί από τα χιλιάδες κρούσματα, δεν μπορούμε να μείνουμε με σταυρωμένα χέρια.

Ενώνουμε τις δυνάμεις μας με τους εργαζόμενους των παιδικών σταθμών  απαιτώντας από την κυβέρνηση τη λήψη εδώ και τώρα όλων των αναγκαίων μέτρων για την προστασία της υγείας των παιδιών μας και των εργαζομένων. Στοχεύουμε στην λήψη μέτρων που θα προασπίζονται τις ανάγκες μας, όχι με ανεπαρκή πρωτόκολλα που αδυνατούν να εφαρμοστούν λόγω των τραγικών ελλείψεων σε υποδομές και προσωπικό. 

Καλούμε σε συμμετοχή στη συγκέντρωση στις 3 Νοεμβρίου στις 18:00 στην πλατεία Κλαυθμώνος και σε παράσταση διαμαρτυρίας στο υπουργείο Εσωτερικών.

Email: [email protected], τηλ. αριθμός επικοινωνίας: 69 42778971, facebook.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet