Ο Σύλλογος «ΧΕΛΙΔΟΝΙ» χρειάζεται τη βοήθεια όλων μας
Κοινωνία

Ο Σύλλογος «ΧΕΛΙΔΟΝΙ» χρειάζεται τη βοήθεια όλων μας

Την πρωτοβουλία δύο ανθρώπων να παροτρύνουν τους προσκεκλημένους στη βάπτιση του παιδιού τους να καταθέσουν χρήματα υπέρ του Συλλόγου Γονέων, Κηδεμόνων και Φίλων ΑμεΑ Αγίας Παρασκευής «ΧΕΛΙΔΟΝΙ», αντί δώρου, εξαίρει ο Σύλλογος και τους ευχαριστεί, όπως μας ενημερώνει σχετική ανακοίνωση.

Παράλληλα, παροτρύνει και άλλους πολίτες και φορείς να ακολουθήσουν το παράδειγμα αυτών των ανθρώπων καθώς οι ανάγκες του Συλλόγου, ώστε να μπορέσει να πραγματοποιήσει τους στόχους του, είναι μεγάλες.

Ακολουθεί η ανακοίνωση:

Το Διοικητικό Συμβούλιο, οι γονείς και τα παιδιά του Συλλόγου Γονέων, Κηδεμόνων και Φίλων ΑμεΑ Αγίας Παρασκευής «ΧΕΛΙΔΟΝΙ» εκφράζουν τις θερμές ευχαριστίες τους και συγχαίρουν τους γονείς Σπύρο και Εύη Μπομπέτση για την ευγενική και γεμάτη ανθρωπιά πρωτοβουλία τους να παροτρύνουν τους προσκεκλημένους τους, στη βάπτιση του γιου τους, αντί δώρου ως είθισται, να καταθέσουν στην τράπεζα χρηματικό ποσό υπέρ του Συλλόγου μας.

Πρωτοβουλίες τέτοιου είδους αποδεικνύουν έμπρακτα τη βαθιά αγάπη, τον σεβασμό και την αλληλεγγύη προς τον συνάνθρωπό μας και είναι πράξεις που χρειάζεται η σημερινή κοινωνία.

Ο Σύλλογός μας έχει θέσει κάποιους στόχους για τα ΑμεΑ του Δήμου μας, όπως η ανέγερση και λειτουργία Στέγης Υποστηριζόμενης Διαβίωσης σε οικόπεδο που ήδη έχει παραχωρηθεί από τον Δήμο. Η υλοποίηση των στόχων αυτών απαιτεί την εξεύρεση οικονομικών πόρων από κάθε δυνατή πηγή.

Ευελπιστούμε, ότι η αξιέπαινη ενέργεια της οικογένειας Μπομπέτση θα τύχει αναλόγου προσοχής από τους συμπολίτες μας, αλλά και από φορείς, υπηρεσίες που δραστηριοποιούνται στην πόλη μας.

Σας γνωρίζουμε ότι λειτουργεί ειδικός λογαριασμός του Συλλόγου στην Τράπεζα Πειραιώς.

Τηλέφωνα επικοινωνίας: 210 6018496 και 6979 037322.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet