Ο Σύλλογος «Χοροταξιδευτές» στο Κατάστημα Κράτησης Νέων Αυλώνα
Κοινωνία

Ο Σύλλογος «Χοροταξιδευτές» στο Κατάστημα Κράτησης Νέων Αυλώνα

Το θεατρικό τμήμα και η ορχήστρα του Συλλόγου «Χοροταξιδευτές» επισκέφτηκαν το Σάββατο 6 Μαΐου 2017 το Ειδικό Κατάστημα Κράτησης Νέων Αυλώνα, όπου παρουσίασαν τη «Χοροταξιδευτόπερα», σε ένα ξεχωριστό και απαιτητικό κοινό.

Την αποστολή του Συλλόγου συνόδευσαν η προϊσταμένη Διεύθυνσης Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Αγίας Παρασκευής, Αντωνία Γκίνη, η κοινωνική λειτουργός στην Κοινωνική Υπηρεσία Αγίας Παρασκευής Ευλαμπία Κανέλλου, και εκπρόσωπος του Δικτύου Ανταλλαγής και Αλληλεγγύης Αγίας Παρασκευής.

Παράλληλα, ο Σύλλογος «Χοροταξιδευτές» συγκέντρωσε και παρέδωσε είδη πρώτης ανάγκης, τα οποία πρόσφεραν τα μέλη του, η Κοινωνική Υπηρεσία και ο Περιβαλλοντικός Πολιτιστικός Σύλλογος Κοντοπεύκου – Παραδείσου – Πευκακίων.

Με ανακοίνωσή του ο Σύλλογος απευθύνει ένα μεγάλο ευχαριστώ στον διευθυντή του Γυμνασίου – Λυκείου των φυλακών, Πέτρο Δαμιανό, ο οποίος υποδέχθηκε τα μέλη του Συλλόγου, στο προσωπικό του Ιδρύματος και ιδιαίτερα στους σωφρονιστικούς υπαλλήλους που βοήθησαν ώστε να έχει επιτυχία η παράσταση.

«Για εμάς ήταν μια ιδιαίτερη εμπειρία και γι΄ αυτό δεσμευθήκαμε ότι θα ξαναβρεθούμε σύντομα κοντά τους» τονίζει ο Σύλλογος.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet