Πάνω από 600 παιδιά φιλοξενήθηκαν στο καλοκαιρινό camp στην Αγία Παρασκευή
Κοινωνία

Πάνω από 600 παιδιά φιλοξενήθηκαν στο καλοκαιρινό camp στην Αγία Παρασκευή

Την Παρασκευή 9 Σεπτεμβρίου έληξε το καλοκαιρινό camp για παιδιά που οργάνωσε ο Πολιτιστικός και Αθλητικός Οργανισμός Δήμου Αγίας Παρασκευής (ΠΑΟΔΑΠ) και το οποίο λειτούργησε σε 4 περιόδους των 15 ημερών.

Στις εγκαταστάσεις του Οργανισμού φιλοξενήθηκαν 611 παιδιά, ηλικίας 5 έως 14 ετών, τα οποία απασχολήθηκαν σε πολλές αθλητικές και πολιτιστικές δραστηριότητες. Οι έμπειροι και ειδικά επιλεγμένοι καθηγητές Φυσικής Αγωγής και οι παιδαγωγοί φρόντισαν τα παιδιά με ενδιαφέρον και αγάπη, όπως αναφέρει στη σχετική ανακοίνωσή του ο ΠΑΟΔΑΠ.

Την τελευταία ημέρα επισκέφθηκε το camp ο δήμαρχος Βασίλης Ζορμπάς, ο οποίος είχε την ευκαιρία να μιλήσει με τα παιδιά και να συμμετάσχει στο παχνίδι τους.

«Παρά τις προσπάθειες που καταβάλαμε, είναι πιθανόν να κάναμε και κάποια λάθη, να υπήρχαν κάποιες ατέλειες, για τις οποίες οφείλω να ζητήσω προσωπικά συγγνώμη. Θα φροντίσουμε να τα διορθώσουμε στην επόμενη διοργάνωση» τονίζει από την πλευρά του ο πρόεδρος του Οργανισμού Σπύρος Παπασπύρος και προσθέτει:

«Εκ μέρους της δημοτικής αρχής, του Διοικητικού Συμβουλίου και των εργαζομένων στον Οργανισμό εύχομαι στα παιδιά και στους γονείς τους, καλή κι ευλογημένη σχολική χρονιά».

Σχετικά άρθρα

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet