Πάρτι με άφθονο ποτό και ναρκωτικά στην πλατεία Αγ. Ιωάννου καταγγέλλει ο δήμαρχος Αγ. Παρασκευής Β. Ζορμπάς
Κοινωνία

Πάρτι με άφθονο ποτό και ναρκωτικά στην πλατεία Αγ. Ιωάννου καταγγέλλει ο δήμαρχος Αγ. Παρασκευής Β. Ζορμπάς

Σε σοβαρές καταγγελίες για διακίνηση ναρκωτικών και «ναρκέμπορους» που λυμαίνονται την πλατεία Αγ. Ιωάννου προχώρησε, για ακόμη μία φορά, ο δήμαρχος της Αγίας Παρασκευής.

Ο κ. Βασίλης Ζορμπάς, με ανάρτησή του σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης, καταγγέλλει ότι το βράδυ της Δευτέρας 5 Μαΐου, πρώτη μέρα άρσης των περιοριστικών μέτρων για τον κορωνοϊό, συγκεντρώθηκαν στην πλατεία πάνω από 500 άτομα, κάνοντας πάρτι, όπου… έρρεε το ποτό, αλλά και τα ναρκωτικά.

Η εικόνα της πλατείας Αγ. Ιωάννου το βράδυ της Δευτέρας 5 Μαΐου 2020.

Ειδικότερα, στην ανάρτησή του ο κ. Ζορμπάς αναφέρει:

Θέλω να ενημερώσω τους αξιότιμους συμπολίτες μου ότι είμαι γνώστης του χθεσινού συμβάντος στην πλατεία του Αγίου Ιωάννου. Χθες λοιπόν μαζεύτηκαν στην πλατεία μετά τις 21.00 άνω των 500 ατόμων. Μάλιστα δε έγινε και πάρτυ, με άφθονο ποτό. Ποιος οργάνωσε όλη αυτή την ιστορία, για να γιορτάσουν δήθεν τη «λήξη της απαγόρευσης» συγκεντρώσεων;;;

Είμαι βέβαιος, καθαρά και ξάστερα, για να το ακούσουν και στην αστυνομία, ότι όλη αυτή την οργάνωση την προκάλεσαν οι διακινητές. Όλη η πόλη το συζητάει και το γνωρίζουμε, ότι στη συγκεκριμένη πλατεία γίνεται ευρύτατη διακίνηση. Το μείζον, όμως, θέμα είναι ότι τα άτομα τα οποία μαζεύονται στη πλατεία είναι από άλλες περιοχές και αυτό θα έχει ως αποτέλεσμα να μεταφερθεί και εξαπλωθεί ο κορωνοϊός σε μία πόλη «ΚΑΘΑΡΗ» ΚΡΟΥΣΜΑΤΩΝ.

Έχω ξεκινήσει την ενημέρωση υπουργών και όλης της ιεραρχίας της Ελληνικής Αστυνομίας. Περιμένω εντός της ημέρας την αντίδρασή τους και το αποτέλεσμα αυτής της αντίδρασης!!!

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet