Παράπονα επιβατών για την εξυπηρέτηση των γραμμών 406 & 407 του ΟΑΣΑ
Κοινωνία

Παράπονα επιβατών για την εξυπηρέτηση των γραμμών 406 & 407 του ΟΑΣΑ

Επιστολή προς τον δήμαρχο Αγίας Παρασκευής Γιάννη Σταθόπουλο και τον εντεταλμένο δημοτικό σύμβουλο για θέματα Καθαριότητας Δημήτρη Κονταξή έστειλε ο κ. Φώτης Ν. Αλεξόπουλος (γραμματέας ΙΝΚΑ/Γενική Ομοσπονδία Καταναλωτών Ελλάδος) με αφορμή παράπονα δημοτών σχετικά με την αλλαγή δρομολογίων του ΟΑΣΑ (406 & 407), εξαιτίας των έργων βιοκλιματικής ανάπλασης στον Κοντόπευκο.

Στην επιστολή του κ. Φ. Αλεξόπουλου αναφέρονται τα εξής:

Κύριοι

Θέλω να σας γνωρίσω ότι κατά την εκτέλεση των εργασιών του έργου «βιοκλιματική ανάπλαση Κοντόπευκου» τα δρομολόγια των λεωφορείων του ΟΑΣΑ 407 & 406 έχουν τροποποιήσει τα δρομολόγια τους.

Από την παραπάνω αλλαγή έχουν καταγραφεί πολλά παράπονα δημοτών μας που καταγγέλλουν ότι στις νέες διαδρομές που ακολουθεί το λεωφορείο 407 δεν έχουν προβλεφτεί «νέες» στάσεις ώστε να εξυπηρετούνται.

Σας θυμίζω επίσης και το γεγονός ότι κάθε τρίτη η λαϊκή αγορά έχει μεταφερθεί «λόγο έργων» στην οδό Κανάρη με ό,τι συνεπάγεται αυτό (αύξηση επισκεπτών).

Οι συνδημότες μας καταγγέλλουν ότι το λεωφορείο 407, στρίβοντας από Δερβενακίων αριστερά προς οδό Αναξαγόρα, δεν εξυπηρετεί τους παρόδιους κατοίκους αφού οι υπεύθυνοι του ΟΑΣΑ δεν έχουν προβλέψει στάση επί της Οδού Αναξαγόρα.

Έτσι, όπως γίνεται κατανοητό, ένας συμπολίτης μας μπορεί να χρησιμοποιήσει τη στάση στην οδό Δερβενακίων (Λιχούδης Ζαχαροπλαστείο) ή την επόμενη στάση του 407 που είναι στην οδό Ψαρών(!!!) κοντά στο εστιατόριο (Σπιτικό).Όπως καταλαβαίνετε, ένας συνδημότης μας που θέλει να κατεβεί στα μέσα της οδού Αναξαγόρα είτε θα περπατήσει από την οδό Δερβενακίων(!!!), είτε από την οδό Ψαρών προς τα κάτω(!!!).

Επειδή από τα παραπάνω κρίνεται αναγκαία η παρέμβασή σας προς την εταιρεία ΟΑΣΑ, παρακαλώ για την άμεση παρέμβαση σας, ώστε να δημιουργηθούν «νέες» στάσεις προκειμένου να εξυπηρετούνται οι συνδημότες μας και να μη ταλαιπωρούνται.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet