Παράσταση υπέρ των καθαριστριών από τον ΠΑΟΔΑΠ
Κοινωνία

Παράσταση υπέρ των καθαριστριών από τον ΠΑΟΔΑΠ

Σε παράσταση υπέρ των συμβασιούχων καθαριστριών προχώρησε σήμερα 16 Νοεμβρίου 2017 ο Πολιτιστικός και Αθλητικός Οργανισμός του Δήμου Αγίας Παρασκευής (ΠΑΟΔΑΠ).

Συγκεκριμένα, όπως ενημερώνει ο Δήμος, ο κ. Σωτήρης Παπαμιχαήλ και ο πληρεξούσιος δικηγόρος του Οργανισμού Θ. Συμεωνίδης παρέστησαν στη δίκη (Μονομελές Πρωτοδικείο Αθηνών-Τμήμα Ασφαλιστικών Μέτρων) και ζήτησαν τη συνέχιση της εργασίας των καθαριστριών και την απρόσκοπτη πληρωμή τους, επισημαίνοντας ότι μέχρι τώρα ο πρόεδρος και το Δ.Σ. του Οργανισμού έχει προχωρήσει σε όλες τις αναγκαίες ενέργειες (σύναψη συμβάσεων, τροποποίηση οργανισμού, εντολή εκδόσεως ενταλμάτων πληρωμής κ.λπ.), πλην όμως προσκρούουν στα επόμενα διοικητικά στάδια.

Τονίζεται, επίσης, ότι σε όλες τις συναντήσεις με την πολιτική ηγεσία του υπουργείου Εσωτερικών ο Δήμος και ο Οργανισμός ήταν παρόντες και υποστήριξαν το δίκαιο του αιτήματος.

«Σε κάθε περίπτωση, η κοινή προσπάθεια (Δήμος – ΠΑΟΔΑΠ – συμβασιούχοι καθαρισμού) συνεχίζεται», καταλήγει η ανακοίνωση του Δήμου.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet