Παρέμβαση Φ. Αλεξόπουλου στο υπ. Υγείας για τον κορωνοϊό
Κοινωνία

Παρέμβαση Φ. Αλεξόπουλου στο υπ. Υγείας για τον κορωνοϊό

Με επιστολή του προς τον δήμαρχο Αγίας Παρασκευής, Βασίλη Ζορμπά, ο επικεφαλής του συνδυασμού Σύγχρονη Πόλη, Φώτης Αλεξόπουλος, τον ενημερώνει ότι απέστειλε επιστολή προς το υπουργείο Υγείας -μέσω ΙΝΚΑ/ΓΟΚΕ- σχετικά με τον  κορωνοϊό.

Όπως σημειώνει, εξέθεσε προς τους αρμόδιους του υπουργείου Υγείας την ανάγκη που υπάρχει, λόγω της σοβαρότητας της κατάστασης, για τη διατήρηση των θέσεων εργαζομένων καθαριότητας με συμβάσεις για ένα εξάμηνο ακόμα.

Ειδικότερα, όπως προσθέτει, εξήγησε στα αρμόδια όργανα του υπουργείου γιατί θα πρέπει να παραταθούν οι συμβάσεις που λήγουν έως τον Ιούνιο, για όλους τους εργαζόμενους καθαριότητας στον δημόσιο και ευρύτερο δημόσιο τομέα, λόγω εκτάκτων αναγκών -κάτι το οποίο προβλέπεται  άλλωστε από ανάλογες περιπτώσεις κατά το παρελθόν, όπως σημειώνει.

Και η επιστολή του κ. Αλεξόπουλου καταλήγει:

«Επειδή στον Δήμο μας υπάρχουν συμβάσεις σε εργαζόμενους καθαριότητας που λήγουν στις 7 Μαρτίου, αλλά και σχολικές μονάδες που χρειάζονται εργαζόμενους καθαριότητας για επιπρόσθετα μέτρα έναντι του φονικού ιού, παρακαλώ όπως και εσείς πιέσετε το υπουργείο Υγείας ώστε να έχουμε θετικά αποτελέσματα προς την κατεύθυνση αυτή. Παραμένω στη διάθεσή σας για κάθε διευκρίνιση».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet