Παραιτήθηκε η Έφη Καψοκεφάλου από το Δ.Σ. του ΠΑΙΣΔΑΠ
Κοινωνία

Παραιτήθηκε η Έφη Καψοκεφάλου από το Δ.Σ. του ΠΑΙΣΔΑΠ

Την παραίτησή της από τη θέση της προέδρου του Διοικητικού Συμβουλίου του Νομικού Προσώπου Παιδικοί Σταθμοί του Δήμου Αγίας Παρασκευής (ΠΑΙΣΔΑΠ), ανακοινώνει, με επιστολή της, η δημοτική σύμβουλος Ευπρέπεια (Έφη) Καψοκεφάλου.

Σε συνέχεια της ειδικής συνεδρίασης του Διοικητικού Συμβουλίου του ΠΑΙΣΔΑΠ για την επιλογή των παιδιών και τις εγγραφές αυτών για τη νέα σχολική χρονιά, η οποία, όπως αναφέρει η κ. Ευπρέπεια Καψοκεφάλου, κατέληξε σε αδιέξοδο, η πρόεδρος δηλώνει την παραίτησή της και ευχαριστεί τον προηγούμενο δήμαρχο Αγίας Παρασκευής Βασίλη Ζορμπά, τους γονείς των παιδιών και το προσωπικό των Παιδικών Σταθμών.

Ακολουθεί η ανακοίνωση παραίτησης:

Πριν σας παραθέσω τους λόγους ευθιξίας και πολιτικής ευαισθησίας που με οδήγησαν στην παραίτηση μου να ξεκινήσω με μία σκέψη μου: Οι συνδημότες μου με τίμησαν και με διέκριναν, με τη ψήφο τους, για την εντιμότητα, τη διαφάνεια και την αποτελεσματικότητα μου στη διοίκηση του Ν.Π. ΠΑΙΣΔΑΠ. Ο δήμαρχος κ. Βασίλης Ζόρμπας με τίμησε με την εμπιστοσύνη του επί 3 1/2 χρόνια στο τιμόνι αυτού του Ν.Π. και εγώ με τη σειρά μου τίμησα τον δήμαρχο με αφοσίωση, ειλικρίνεια και σεβασμό μέχρι και την τελευταία συνεδρίαση την Παρασκευή 29 Αυγούστου 2014. 

Ισορροπώντας πάντα μεταξύ των διαφορετικών πολιτικών απόψεων και θέσεων προσπάθησα να διοικήσω με δημοκρατική και κοινωνική ευαισθησία.

Τα όσα διαδραματίστηκαν στην τελευταία ειδική συνεδρίαση για την επιλογή των παιδιών και τις εγγραφές αυτών για τη νέα σχολική χρονιά έδειξε ότι η πολιτική συνεννόηση δεν επετεύχθη. Η εισήγηση της διοίκησης του δημάρχου Βασίλη Ζορμπά καταψηφίστηκε από μέλη της συμπολίτευσής του και το Δ.Σ. βρέθηκε σε αδιέξοδο.

Ανέλαβα προσωπικά την πολιτική ευθύνη και όπως το ανακοίνωσα στους συμβούλους και στον δήμαρχο ο οποίος ήταν παρών στο Δ.Σ., το κοινοποιώ πλέον και στους συμπολίτες μου.

Σας ευχαριστώ όλους, προσωπικό και γονείς, που μου δώσατε την ευκαιρία να βελτιώσω τις δεξιότητες μου και συγχρόνως να περιορίσω τις όποιες αδυναμίες μου.

Όποιος αγωνίζεται, κάνει και λάθη… Σας παρακαλώ συγχωρήστε μου τα τελευταία και κρατήστε αναμνήσεις θετικών στιγμών που μοιραστήκαμε.

Ευπρέπεια (Έφη) Καψοκεφάλου

Δημοτική Σύμβουλος

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet