Και πολιτική διάσταση λαμβάνει η ευθανασία τριών κουταβιών
Κοινωνία

Και πολιτική διάσταση λαμβάνει η ευθανασία τριών κουταβιών

Καταγγελία για την υπόθεση της «ευθανασίας» τριών κουταβιών κατέθεσε στο Αστυνομικό Τμήμα ο Δήμος Αγίας Παρασκευής, προκειμένου να διερευνηθεί η υπόθεση.

Αν και η δημοτική αρχή απήντησε επί του θέματος, μέσω της δημοτικής συμβούλου Στέλλας Ψύλλα βλέπε δημοσίευμα Στ. Ψύλλα: Τα αδέσποτα και τα «ταρατατζούμ» της πρώην αντιδήμαρχου) ο δήμαρχος Αγίας Παρασκευής Γιάννης Σταθόπουλος εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία αναφέρει τις ενέργειες της δημοτικής αρχής και σημειώνει ότι «λυπάται γιατί ένα θέμα που ευαισθητοποιεί όλους γίνεται προσπάθεια να μετατραπεί σε θέμα πολιτικής αντιπαράθεσης».

Ακολουθεί η ανακοίνωση του δημάρχου:

Περί «ευθανασίας» ζώων

Από την πρώτη στιγμή που έγινε η, χωρίς συγκεκριμένα στοιχεία, καταγγελία περί «ευθανασίας» τριών κουταβιών και παρά το ότι ο Δήμος Αγίας Παρασκευής δεν έχει ανάμειξη με το θέμα, δηλώσαμε την απόλυτη διάθεσή μας μέσω της εντεταλμένης δημοτικής συμβούλου Στέλλας Ψύλλα να ερευνήσουμε την υπόθεση και παράλληλα καταθέσαμε ήδη αναφορά και καταγγελία στο Αστυνομικό Τμήμα. Ταυτόχρονα ζητήσαμε από τον Σύλλογο Ζωόφιλων που εδώ και χρόνια προσφέρει τεράστιες υπηρεσίες για τα αδέσποτα ζώα, να συνδράμει στην προσπάθεια εύρεσης των υπευθύνων. Ζητάμε παράλληλα από όποιον γνωρίζει και αυτό αφορά και την πρώην δημοτική αρχή να καταθέσει ονόματα και στοιχεία ώστε να διαλευκανθεί η υπόθεση.

Διευκρινίζουμε παράλληλα ότι η Κτηνιατρική Υπηρεσία του Δήμου μας ενημέρωσε άμεσα τους Ζωόφιλους ως όφειλε.

Τέλος, λυπάμαι, γιατί ένα θέμα που ευαισθητοποιεί όλους μας γίνεται προσπάθεια να μετατραπεί σε θέμα πολιτικής  αντιπαράθεσης.                                                                                                                

Ο δήμαρχος Αγίας Παρασκευής

Ιωάννης Σταθόπουλος

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet