Περιοδεία δημάρχου Γ. Σταθόπουλου στην πλατεία Τσακού στην Αγία Παρασκευή
Κοινωνία

Περιοδεία δημάρχου Γ. Σταθόπουλου στην πλατεία Τσακού στην Αγία Παρασκευή

Στην πλατεία Τσακού, και τις οδούς Ελ. Βενιζέλου και Πατριάρχου Γρηγορίου Ε’  πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 22 Σεπτεμβρίου 2017 περιοδεία του δήμαρχου  Αγίας Παρασκευής, Γιάννη Σταθόπουλου και της ομάδας της δημοτικής Αρχής  στο πλαίσιο των φετινών περιοδειών στις γειτονιές της πόλης.

Ο δήμαρχος, ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, Γεράσιμος Βλάχος, η δημοτική σύμβουλος Τερψιχόρη Γκιόκα, πρόεδρος της Δημοτικής Βιβλιοθήκης, Δημ. Μπεθάνης, μέλος Δ.Σ. της Βιβλιοθήκης και Μπ. Σκόνδρα, μέλος Δ.Σ. των Παιδικών Σταθμών. που τον συνόδευαν. συνομίλησαν με πολλούς κατοίκους της περιοχής και κατέγραψαν προβλήματα της γειτονιάς, καθώς και ιδέες και προτάσεις για την επίλυση κάποιων εξ αυτών.

Οι πολίτες αναφέρθηκαν σε προβλήματα σχετιζόμενα με τη συντήρηση δρόμων και πεζοδρομίων, την καθαριότητα, το φωτισμό, τα όμβρια κ.λπ., που καταγράφηκαν από τη δημοτική Αρχή ώστε να δοθούν λύσεις, όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση του Δήμου.

Την τρέχουσα εβδομάδα θα πραγματοποιηθούν τρεις νέες περιοδείες του δημάρχου και της ομάδας της δημοτικής Αρχής στις γειτονιές της Αγίας Παρασκευής και συγκεκριμένα:

  • Τρίτη 26/9: Πλατεία Αρκαδίου – Μικράς Ασίας  (6:00μ.μ.)
  • Τετάρτη 27/9: Έμπροσθεν παλαιού Ναού  Αγ. Αναργύρων (6:00μ.μ.)
  • Παρασκευή 29/9: Πλατεία Αϊ Γιάννη (6:00μ.μ.)

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet