Πιάστηκαν δύο 17χρονοι Έλληνες οι οποίοι είχαν ληστέψει ανήλικο στην Αγία Παρασκευή
Κοινωνία

Πιάστηκαν δύο 17χρονοι Έλληνες οι οποίοι είχαν ληστέψει ανήλικο στην Αγία Παρασκευή

Αστυνομικοί πέρασαν χειροπέδες σε δύο 17χρονους Έλληνες, οι οποίοι, μαζί με άλλους δύο ημεδαπούς που αναζητούνται, λήστεψε ανήλικο στην Αγία Παρασκευή.

Ειδικότερα, το μεσημέρι της Παρασκευής 5 Αυγούστου, στην περιοχή της Αγίας Παρασκευής, συνελήφθησαν από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Αγίας Παρασκευής και του Τμήματος Ασφαλείας Παιανίας, της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Βορειοανατολικής Αττικής, δύο ανήλικοι ημεδαποί (17 ετών) για ληστεία σε βάρος ανηλίκου.

Σε βάρος τους, καθώς και σε βάρος άλλων δύο ημεδαπών, οι οποίοι αναζητούνται, σχηματίσθηκε δικογραφία για ληστεία κατά συναυτουργία.

Ειδικότερα, το βράδυ της Τετάρτης 4 Αυγούστου 2022, οι ανωτέρω κατηγορούμενοι, κινούμενοι με αυτοκίνητο στην Αγία Παρασκευή, προσέγγισαν ανήλικο και με χρήση αντικειμένων (πλαστικό σφυρί και γκλομπ), τον ακινητοποίησαν και του αφαίρεσαν ταυτότητα, κινητό τηλέφωνο και χρηματικό ποσό.

Ο παθών μεταφέρθηκε από συγγενικό του πρόσωπο σε νοσοκομείο για την παροχή πρώτων βοηθειών.

Στο πλαίσιο της προανακριτικής διαδικασίας αναγνωρίστηκε ανεπιφύλακτα από τον παθόντα ένας από τους δράστες, ενώ ταυτοποιήθηκε και άλλος, οι οποίοι εντοπίστηκαν και συνελήφθησαν.

Κατασχέθηκε το εμπλεκόμενο αυτοκίνητο και τα κινητά τους τηλέφωνα.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, ενώ την προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Αγίας Παρασκευής.

Πηγή στοιχείων: Ελληνική Αστυνομία

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet