Πλήθος κόσμου στη βράβευση επιτυχόντων σε ΑΕΙ & ΤΕΙ
Κοινωνία

Πλήθος κόσμου στη βράβευση επιτυχόντων σε ΑΕΙ & ΤΕΙ

Στο κατάμεστο από γονείς, μαθητές και καθηγητές αμφιθέατρο του «Δημόκριτου» πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 9 Ιανουαρίου 2017 η εκδήλωση βράβευσης των μαθητών και μαθητριών των δημόσιων σχολείων της Αγίας Παρασκευής που πέ­τυχαν την εισαγωγή τους στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση τον Μάιο του 2016.

Παράλληλα, πραγματοποιήθηκε και η κοπή πίτας του τμήματος Παιδείας του Δήμου.

Η εκδήλωση ξεκίνησε με χαιρετισμό του δημάρχου Αγίας Παρασκευής, Γιάννη Σταθόπουλου, και του αντιδημάρχου Παιδείας και Πολιτισμού, Πάνου Γκόνη. Ακολούθως έγινε η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας και οι βραβεύσεις τις οποίες εκτός από τον δήμαρχο και τον αντιδήμαρχο Παιδείας έκαναν ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, Γερ. Βλάχος, οι αντιδήμαρχοι Ελισ. Πετσατώδη, Ι. Σιδέρης και Κ. Χατζηανδρέου, οι δημοτικοί σύμβουλοι Βασ. Ζορμάς, πρ. δήμαρχος, Τερψ. Γκιόκα, πρόεδρος της Δημοτικής Βιβλιοθήκης, Στ. Ψύλλα, Αλεξ. Μουστόγιαννης, Σωτ. Ησαΐας, Γιαν. Μυλωνάκης και Γιαν. Λογοθέτης, οι πρόεδροι των Σχολικών Επιτροπών Α. Μπασακίδου-Καράμπελα και Βασ. Τραυλός, η πρόεδρος της Ένωσης Συλλόγων Γονέων Ε. Ματιάτου-Χατζοπούλου, διευθυντές Λυκείων και πρόεδροι των Συλλόγων Γονέων Λυκείων.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν επίσης, μεταξύ άλλων, ο πρ. υπουργός Μ. Καρχιμάκης, διευθυντές σχολείων και εκπαιδευτικοί, πρόεδροι και μέλη Συλλόγων Γονέων, κ.ά.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet