Πλήθος κόσμου στη μαθητική παρέλαση της Αγίας Παρασκευής
Κοινωνία

Πλήθος κόσμου στη μαθητική παρέλαση της Αγίας Παρασκευής

«Με τον πιο λαμπρό τρόπο, με απόλυτο σεβασμό στο μήνυμα που εκπέμπει ο εορτασμός της 28ης Οκτωβρίου 1940, και με την άψογη τήρηση των υγειονομικών πρωτοκόλλων κατά της εξάπλωσης της πανδημίας, από τη συντριπτική πλειονότητα των παρισταμένων, εορτάστηκε στην πόλη μας η επέτειος  της συμπλήρωσης 81 ετών από το «ΟΧΙ» του Ιωάννη Μεταξά», αναφέρει η δημοτική αρχή της Αγίας Παρασκευής για την ημέρα της εθνικής επετείου.

Η αρχή έγινε με την έπαρση της ελληνικής σημαίας στην κεντρική πλατεία της πόλης, ενώ ακολούθησε η επιμνημόσυνη δέηση στο Ηρώο και η κατάθεση στεφάνων. Στεφάνι κατέθεσαν ο δήμαρχος της πόλης, Βασίλης Ζορμπάς, ο πρώην δήμαρχος και νυν αντιπεριφερειάρχης Μεταφορών και Επικοινωνιών, Βασίλης Γιαννακόπουλος, καθώς και τοπικοί φορείς και σύλλογοι της πόλης.

Ακολούθησε η παρέλαση της μαθητιώσας νεολαίας της Αγίας Παρασκευής, υπό το βλέμμα εκατοντάδων δημοτών της πόλης, οι οποίοι βρέθηκαν στην Αγίου Ιωάννου για να χειροκροτήσουν τα παιδιά, αλλά και να τιμήσουν τους ανθρώπους εκείνους που θυσιάστηκαν για την ελευθερία του έθνους μας.

«Ξεχωριστή νότα καθ’ όλη τη διάρκεια των εκδηλώσεων έδινε η Φιλαρμονική Ορχήστρα του Δήμου μας», καταλήγει στην ανακοίνωσή της η δημοτική αρχή.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet