Πλήθος κόσμου στις γιορτές αποφοίτησης Παιδικών Σταθμών Αγ. Παρασκευής
Κοινωνία

Πλήθος κόσμου στις γιορτές αποφοίτησης Παιδικών Σταθμών Αγ. Παρασκευής

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκαν οι δύο γιορτές αποφοίτησης των 287 νηπίων των Παιδικών Σταθμών του Δήμου Αγίας Παρασκευής τη Δευτέρα 8 και την Τετάρτη 10 Ιουνίου 2015, στο κλειστό Γυμναστήριο της οδού Νότου.

Τις γιορτές παρακολούθησαν, σύμφωνα με ανακοίνωση του Δήμου, πάνω από 2.000 άτομα.

Ως θεματολογία επιλέχθηκαν τα παραμύθια Ελλήνων συγγραφέων «Η Φουφήχτρα» του Ευγένιου Τριβιζά και «Η Δίκη των Παραμυθιών» της Κατερίνας Καριζώνη που αποδόθηκαν από τα παιδάκια υπό μορφή θεατρικού παιχνιδιού και παντομίμας.

Στο κατάμεστο από κόσμο γήπεδο εντυπωσίασε η άψογη διοργάνωση και των δύο εκδηλώσεων, τα επαγγελματικά σκηνικά που με πολύ μεράκι κατασκεύασαν οι υπάλληλοι των ΠΑΙΣΔΑΠ και η διδαχή των 290 παιδιών που συμμετείχαν υπό την καθοδήγηση της θεατρολόγου Μ. Καλογεροπούλου, με τη βοήθεια των
παιδαγωγών τους, με τη φροντίδα των επτά προϊσταμένων των Σταθμών, των τριών τμηματαρχών και βέβαια της γενικής διευθύντριας Α. Γιάννακη.

Συνολικά τις εκδηλώσεις τίμησαν με την παρουσία τους ο δήμαρχος Ιωάννης Σταθόπουλος, ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Γ. Βλάχος, οι αντιδήμαρχοι Κ. Χατζηανδρέου, Γ. Σιδέρης, οι αρχηγοί παρατάξεων Β. Ζορμπάς και Α. Μουστόγιαννης, οι δημοτικοί σύμβουλοι Σ. Ησαΐας, Δ. Λέκκας, Ε. Καψοκεφάλου, Γ. Μυλωνάκης, Γ. ΛογοθέτηςΠ. Γκόνης, Χ. Κολώνια, Μ. Ρεμπούτσικα, η αντιπρόεδρος Σ. Αϊδίνη και φυσικά η πρόεδρος των ΠΑΙΣΔΑΠ Μαργαρίτα Δημητρίου. Από το Δ.Σ. των ΠΑΙΣΔΑΠ παρευρέθηκαν τα μέλη Μ. Σκόνδρα, Δ. Μπεθάνης, Μ. ΜάηΑ. Αυδούση, Ν. Μαρκόπουλος και Ν. Σόβολος.

Κληθέντες παρευρέθησαν οι απερχόμενοι πρόεδροι των ΠΑΙΣΔΑΠ Σ. Φώλας και Α. Γάκη και οι διευθύντριες της τελευταίας δεκαετίας (που συνταξιοδοτήθηκαν) Μ. Ντουντούμη, Τ. Παπαντωνίου, Δ. ΣαρρήΑ. Στεφοπούλου, Κ. Κουκουβιτάκη, Ε. Ζήση, Ν. Γιαννούλα.

Το τραγούδι του αποχαιρετισμού τραγούδησαν όλα «οι απόφοιτοι» των παιδικών σταθμών με την καθοδήγηση της μουσικοπαιδαγωγού Αικ. Αυδούση.

Οι δύο εκδηλώσεις ολοκληρώθηκαν με την απονομή αναμνηστικών επαίνων και τις ευχές από όλους τους επίσημους προσκεκλημένους στους «Μικρούς Αποφοίτους».

Σχετικά άρθρα

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet