Ποιες προτάσεις κάνουν οι κάτοικοι και ποιες ανησυχίες εκφράζουν για την ανάπλαση της πλατείας Άη Γιάννη στην Αγία Παρασκευή
Κοινωνία

Ποιες προτάσεις κάνουν οι κάτοικοι και ποιες ανησυχίες εκφράζουν για την ανάπλαση της πλατείας Άη Γιάννη στην Αγία Παρασκευή

Ο Σύλλογος «Άγιος Ιωάννης» εκφράζει την ικανοποίησή του για την απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου Αγίας Παρασκευής να προχωρήσει στην ανακαίνιση της πλατείας του Άη Γιάννη. «Βέβαια, η ανακαίνιση δεν είναι ακριβώς ολική ανάπλαση, αλλά έστω κι έτσι απαντά, μερικώς, στο χρόνιο αίτημα του Συλλόγου για βελτίωση της πλατείας και απόδοσή της στους κατοίκους της περιοχής» αναφέρουν οι κάτοικοι.

Την ίδια στιγμή, ωστόσο, καλούν τη διοίκηση του Δήμου να ξεκινήσει το έργο άμεσα, καθώς «παρατεταμένη κατάσταση αναμονής του δημιουργεί εύλογες ανησυχίες στους κατοίκους της περιοχής, αποτελεί ανασταλτικό παράγοντα της οικονομικής δραστηριότητας πέριξ της πλατείας και φυσικά παρατείνει τη λύση του ζητήματος» όπως ισχυρίζονται.

Επίσης, το Δ.Σ. του Συλλόγου «Άγιος Ιωάννης», αφού μελέτησε λεπτομερώς το σχέδιο, διατυπώνει με επιστολή του προς τον δήμαρχο Βασίλη Ζορμπά, την οποία κοινοποιεί και στο Δημοτικό Συμβούλιο, κάποιες παρατηρήσεις – προτάσεις, «οι οποίες θεωρούμε ότι είναι δυνατόν να ληφθούν υπ όψιν σας και να ενσωματωθούν στο έργο, χωρίς μεγάλες παρεκκλίσεις από τα σχέδια που έχουν κοινοποιηθεί», εκφράζοντας παράλληλα και κάποιες ανησυχίες, ενώ, τέλος, θέτει ερωτήματα τα οποία απασχολούν τους κατοίκους για το μέλλον της πλατείας και της περιοχής.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet