“Πράσινο φως” για επισκευαστικά έργα στα σχολεία του Δήμου
Κοινωνία

“Πράσινο φως” για επισκευαστικά έργα στα σχολεία του Δήμου

Μετά από επανειλημμένες συναντήσεις της δημοτικής αρχής με τις Κτιριακές Υποδομές Α.Ε. (πρώην ΟΣΚ) επιτεύχθηκε η παραχώρηση της χρήσης των σχολείων της Αγίας Παρασκευής στον Δήμο, όπως ενημερώνει ο τελευταίος. Με τη συγκεκριμένη παραχώρηση ο Δήμος Αγίας Παρασκευής μπορεί να προβεί στις απαιτούμενες ενέργειες για την έκδοση αδειών δόμησης και για την κάλυψη των επισκευαστικών αναγκών των σχολείων.

Η παραχώρηση έγινε με ομόφωνη απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου της εταιρείας στις 12/11/2014, η οποία αναφέρει επί λέξει ότι:

1. «Εγκρίνει την παραχώρηση της χρήσης, άνευ ανταλλάγματος και για δεκαπέντε (15 )χρόνια, στον Δήμο Αγίας Παρασκευής, των ακινήτων ιδιοκτησίας της εταιρίας Κτιριακές Υποδομές Α.Ε. ως οιονεί καθολικής διαδόχου της εταιρίας ΟΣΚ Α.Ε., στα οποία λειτουργούν σχολικά διδακτήρια».

2. «Εγκρίνει τη συναίνεση από τις Κτιριακές Υποδομές Α.Ε. προκειμένου ο Δήμος Αγίας Παρασκευής να προβεί στις απαιτούμενες ενέργειες για την έκδοση αδειών δόμησης για την κάλυψη των επισκευαστικών αναγκών των σχολείων του Δήμου στα παραπάνω ακίνητα».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet