Πραγματοποιήθηκε η Ημερίδα «Η Γνώση είναι η Δύναμή μας»
Κοινωνία

Πραγματοποιήθηκε η Ημερίδα «Η Γνώση είναι η Δύναμή μας»

Πραγματοποιήθηκε η Ημερίδα της Ένωσης Συλλόγων Γονέων Σχολείων Αγίας Παρασκευής με θέμα «Η Γνώση είναι η Δύναμή μας. Ενημερώνομαι και συμμετέχω στον Σύλλογο Γονέων του σχολείου μου» την Κυριακή 12 Οκτωβρίου 2014, στο 3ο Λύκειο Αγίας Παρασκευής.

Όπως μας ενημερώνει η Ένωση, η μεγάλη συμμετοχή γονέων από τους 22 Συλλόγους Γονέων-μέλη της Ένωσης, το έντονο ενδιαφέρον για όλα τα θέματα που συζητήθηκαν, οι εμπεριστατωμένες εισηγήσεις και οι αναλυτικές διαφάνειες συνέβαλαν καθοριστικά στο να απαντηθούν και να διευκρινιστούν όλα τα θέματα με τα οποία ασχολούνται οι Σύλλογοι Γονέων καθώς και το νομικό πλαίσιο για όλες τις ενέργειες.

Το σύνολο των υλικών της ημερίδας θα διανεμηθεί ηλεκτρονικά, σε σύντομο χρονικό διάστημα, στους Συλλόγους Γονέων και θα αναρτηθεί και στο blog της Ένωσης.

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Γονέων ευχαριστεί όλους τους παρευρισκόμενους για το ενδιαφέρον και τη συμμετοχή τους. Ιδιαίτερες ευχαριστίες απευθύνει στο μέλος του Δ.Σ. της Ομοσπονδίας Γονέων Αττικής Παναγιώτη Παλαβό για τις παρεμβάσεις του.

Την ημερίδα τίμησαν με την παρουσία τους ο δήμαρχος Γιάννης Σταθόπουλος, ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ και δημοτικός σύμβουλος Ανδρέας Γκιζιώτης, ο εντεταλμένος δημοτικός σύμβουλος για θέματα Παιδείας Παναγιώτης Γκόνης, ο δημοτικός σύμβουλος Γιάννης Λογοθέτης, ο πρόεδρος της Σχολικής Επιτροπής Δευτεροβάθμιας Βασίλης Τραυλός, ο τέως πρόεδρος της Ένωσης Γονέων Αγίας Παρασκευής Λεωνίδας Ριτζάκης.

Σχετικά με τα αποτελέσματα της Ημερίδας το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Συλλόγων Γονέων Σχολείων Αγίας Παρασκευής επισημαίνει: Είμαστε σίγουροι ότι, οι Σύλλογοι Γονέων των Σχολείων Αγίας Παρασκευής, αξιοποιώντας τα στοιχεία που αποκόμισαν από την ημερίδα θα μπορέσουν να εμπλουτίσουν τα επιχειρήματά τους για να στηρίξουν τις διεκδικήσεις και τις ενέργειές τους.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet