Πραγματοποιήθηκε η συνέλευση Κατοίκων Κοντόπευκου
Κοινωνία

Πραγματοποιήθηκε η συνέλευση Κατοίκων Κοντόπευκου

Πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 30 Νοεμβρίου 2014 η προγραμματισμένη Συνέλευση Κατοίκων Κοντοπεύκου Αγίας Παρασκευής, μετά από πρωτοβουλία της ομώνυμης Επιτροπής.

Στη συνάντηση που πραγματοποιήθηκε «με ικανοποιητική συμμετοχή», όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση της Επιτροπής, για το κύριο ζήτημα  της συνάντησης, τη «βιοκλιματική ανάπλαση», την πεζοδρόμηση και το πρώτο δίκτυο ποδηλατοδρόμων, έγινε παρουσίαση από αρχιτέκτονα, ενδιαφερόμενο κάτοικο στην περιοχή.

Στη συνέχεια συζητήθηκαν και, σύμφωνα με την ανακοίνωση, ψηφίστηκαν αιτήματα για επιμέρους σημεία του έργου, ώστε να καθίσταται πιο λειτουργικό και ασφαλές για όλους/ες.

Ένα δεύτερο θέμα που απασχόλησε τη συνέλευση, αφορούσε στις πηγές που εκπέμπουν  ηλεκτρομαγνητική ακτινοβολία και πιο συγκεκριμένα στις κεραίες κινητής τηλεφωνίας, καθότι μία εντοπίστηκε πρόσφατα σε οροφή κατοικίας πλησίον σχολικών συγκροτημάτων, όπως αναφέρεται.

Πρόθεση της Επιτροπής είναι να δυναμώσει η συμμετοχή και ενημέρωση από τους κατοίκους, ώστε να προωθούνται λύσεις στα ζητήματα που αφορούν στην περιοχή.

Σύμφωνα με την Επιτροπή, τα ψηφίσματα από κάθε συνέλευση θα κυκλοφορούνται ευρύτερα στους κατοίκους και στη συνέχεια θα προωθούνται στον Δήμο Αγίας Παρασκευής και το Δημοτικό Συμβούλιο.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet