Προσφορά του 5ου Γυμνασίου Αγ. Παρασκευής στο Κοινωνικό Μαγειρείο του Δήμου
Κοινωνία

Προσφορά του 5ου Γυμνασίου Αγ. Παρασκευής στο Κοινωνικό Μαγειρείο του Δήμου

Την Παρασκευή 5/2/2021 στο 5ο Γυμνάσιο Αγίας Παρασκευής πραγματοποιήθηκε δράση στο πλαίσιο του Περιβαλλοντικού Προγράμματος «Ραντεβού στη Σχολική μας αυλή με Κηπουρική και Τέχνη» που εφαρμόζεται για το σχολικό Έτος 2020-2021, όπως ενημερώνει η δημοτική αρχή.

Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, το Γ2 τμήμα που συμμετέχει στο πρόγραμμα, συγκέντρωσε μαρούλια-σαλάτες-κρεμμυδάκια, τα οποία καλλιεργούνε τα ίδια τα παιδιά βιολογικά στον λαχανόκηπο του σχολείου και τα προσέφεραν στο Κοινωνικό Μαγειρείο του Δήμου Αγίας Παρασκευής.

Τη δράση τίμησαν με την παρουσία τους ο διευθυντής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Β’ Αθήνας κ. Ψαχούλας Ιωάννης, η υπεύθυνη της Περιβαλλοντικής Εκαπίδευσης Β’ Αθήνας, κ. Πετρίδου Βαρβάρα και ο πρόεδρος της Δευτεροβάθμιας Σχολικής Επιτροπής του Δήμου Αγίας Παρασκευής, κ. Θεόδωρος Μπουρλιάσκος.

Ο Δήμος Αγίας Παρασκευής και ο δήμαρχος προσωπικά, ευχαριστούν τα παιδιά και τη διεύθυνση του σχολείου για την προσφορά τους και εξάρει τις περιβαλλοντικές ευαισθησίες μαθητών και καθηγητών, καταλήγει η διοίκηση.

Σχετικά άρθρα

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet