Προσφορά του «Rotary Club Agia Paraskevi» στο κοινωνικό μαγειρείο του Δήμου
Κοινωνία

Προσφορά του «Rotary Club Agia Paraskevi» στο κοινωνικό μαγειρείο του Δήμου

Ο όμιλος «Rotary Club Agia Paraskevi» προχώρησε σε μία ακόμα πολύ σημαντική κίνηση ενίσχυσης του κοινωνικού μαγειρείου της πόλης, όπως αναφέρει η δημοτική αρχή Αγίας Παρασκευής.

«Η στενή συνεργασία του Δήμου με τους ανθρώπους του ομίλου συνεχίζεται με γοργούς ρυθμούς, πάντα προς όφελος των συμπολιτών μας που το έχουν ανάγκη. Κάτι που αποτελεί βασική προτεραιότητα του δημάρχου, Βασίλη Ζορμπά και σύσσωμης της δημοτικής αρχής», σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση.

Η διοίκηση επισημαίνει ότι σε συνέχεια του κοινωνικού έργου του ομίλου προς τον Δήμο Αγίας Παρασκευής, το «Rotary Club» ανταποκρίθηκε στις ανάγκες του κοινωνικού μαγειρείου, προσφέροντας μια σημαντική ποσότητα από διάφορα είδη τροφίμων, για την κάλυψη ακόμα περισσότερων αναγκών,

Την προσφορά αυτή παρέδωσε η πρόεδρος της επιτροπής Κοινωνικής Δράσης του Ομίλου Κριστιάνε Βουλφ, στην  υπεύθυνη του κοινωνικού μαγειρείου Νεκταρια Ρούφη, για την φροντίδα των απόρων του Δήμου Αγίας Παρασκευής, με την υπόσχεση ο όμιλος να συνεχίσει ενεργά το κοινωνικό του έργο, καταλήγει η σχετική ανακοίνωση.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet