Προσφορές για άμεση αντιμετώπιση φτώχειας
Κοινωνία

Προσφορές για άμεση αντιμετώπιση φτώχειας

Το Γραφείο Διαμεσολάβησης “ΔΡΑΣ.Ε” ενημερώνει ότι, με αφορμή τις ημέρες του Πάσχα, ο Εθνικός Μηχανισμός Ενημέρωσης & Ευαισθητοποίησης καλεί το κοινό να προσφέρει τρόφιμα, φάρμακα και είδη προσωπικής υγιεινής για τους ωφελούμενους των Κοινωνικών Δομών Άμεσης Αντιμετώπισης της Φτώχειας.

Ο Δήμος Αγίας Παρασκευής και η “ΔΡΑΣ.Ε – Δράσεις Εθελοντών”, που συμμετέχει ενεργά με τη στελέχωση των δομών, υποστηρίζουν αυτήν την πανελλαδική προσπάθεια κοινωνικής αλληλεγγύης και προσκαλούν τους συμπολίτες να επισκεφτούν και να ενισχύσουν τις κοινωνικές δομές της Αγίας Παρασκευής. Διαβάστε εδώ Δράσε-κοινωνίαΣΟΣ τα σημεία συγκέντρωσης ειδών στην Αγία Παρασκευή.

Ακολουθεί η σχετική ενημέρωση:

Εν όψει των ημερών του Πάσχα, καλούμε όλους εσάς να επισκεφθείτε τις Κοινωνικές Δομές Άμεσης Αντιμετώπισης της Φτώχειας για να προσφέρετε τρόφιμα, φάρμακα, ρούχα και είδη προσωπικής υγιεινής και παράλληλα να ενημερωθείτε για το έργο και τον τρόπο λειτουργίας των Κοινωνικών Δομών.

Στο πλαίσιο του Εθνικού Δικτύου Άμεσης Κοινωνικής Παρέμβασης λειτουργούν σε εθνικό επίπεδο 43 Γραφεία Διαμεσολάβησης, 48 Κοινωνικά Παντοπωλεία, 43 Κοινωνικά Φαρμακεία, 28 Δημοτικοί Λαχανόκηποι, 38 Δομές Παροχής Συσσιτίων, 38 Τράπεζες Χρόνου, 13 Κέντρα Υποδοχής Αστέγων και 6 Υπνωτήρια.

Για να ενημερωθείτε σχετικά με τις διευθύνεις και τα ωράρια λειτουργίας των πλησιέστερων σε εσάς Κοινωνικών Δομών δεν έχετε παρά να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.koinoniasos.gr και στην ενότητα χάρτης δομών να εντοπίσετε τις Κοινωνικές Δομές που σας εξυπηρετούν ή να καλέσετε στο 801 11 22 444 και οι υπάλληλοι θα σας κατευθύνουν ανάλογα με τον τόπο διαμονής σας.

Ελπίζουμε να ανταποκριθείτε και αυτή τη φορά στο κάλεσμά μας και με αξιοπρέπεια και σεβασμό να στηρίξουμε όλοι μαζί αυτούς που έχουν ανάγκη τη βοήθειά μας.

Ας γιορτάσουμε το Πάσχα προσφέροντας Χαμόγελα σε ΟΛΟΥΣ!

Σας ευχαριστούμε!

Γραφείο Τύπου,

Εθνικού Μηχανισμού

Ενημέρωσης & Ευαισθητοποίησης

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet