Πρωτομαγιάτικα στεφάνια έφτιαξαν παιδιά και μέλη του ΚΑΠΗ Αγ. Παρασκευής
Κοινωνία

Πρωτομαγιάτικα στεφάνια έφτιαξαν παιδιά και μέλη του ΚΑΠΗ Αγ. Παρασκευής

Στο πλαίσιο του προγράμματος Ζεύξη κι Αλληλεγγύη μεταξύ των Γενεών τη Δευτέρα 27 και την Τρίτη 28 Απριλίου τα μέλη των Α΄ και Β΄ ΚΑΠΗ Αγίας Παρασκευής υποδέχτηκαν στον χώρο τους τα προνήπια του Ζ΄ και Δ΄ Νηπιακού Σταθμού, αντίστοιχα, του Δήμου Αγίας Παρασκευής και καλωσόρισαν μαζί τους τον Μάη, φτιάχνοντας πρωτομαγιάτικα στεφάνια, τραγουδώντας και χορεύοντας.

Στο τέλος, όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση του Δήμου, «οι καλόχαρες γιαγιάδες κέρασαν τους μικρούς τους φίλους γλυκές τους δημιουργίες».

Ο δήμαρχος Αγ. Παρασκευής Γ. Σταθόπουλος στο ΚΑΠΗ για τον εορτασμό της ΠρωτομαγιάςΣτο Α΄ τμήμα όπου παρευρέθηκαν ο δήμαρχος Γιάννης Σταθόπουλος, η πρόεδρος των Παιδικών Σταθμών Μαργαρίτα Δημητρίου-Καβρουδάκη και ο αντιδήμαρχος Διοίκησης Κωνσταντίνος Χατζηανδρέου, τα παιδιά συνόδευαν οι νηπιαγωγοί κ. Μέρκου, κ. Πλεμένου και κ. Αλεξοπούλου και υπεύθυνη της ομάδας του ΚΑΠΗ ήταν η κ. Οικονομίδου.

Στο Β΄ τμήμα, όπου παρευρέθηκε η αντιπρόεδρος των Παιδικών Σταθμών Σοφία Αϊδίνη-Παπασιδέρη, τα παιδιά συνόδευαν η διευθύντρια του Δ΄ Νηπιακού Σταθμού κ. Παπαζέκου, οι νηπιαγωγοί κ. Σικιώτου,  κ. Θρασυβουλίδου, κ. Οικονόμου και  κ. Ζαρίφη και υπεύθυνη της ομάδας του ΚΑΠΗ ήταν η κ. Δημητρακοπούλου.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet