Πρόσκληση Δήμου Αγ. Παρασκευής σε καθηγητές για το Κοινωνικό Φροντιστήριο
Κοινωνία

Πρόσκληση Δήμου Αγ. Παρασκευής σε καθηγητές για το Κοινωνικό Φροντιστήριο

Το Κοινωνικό Φροντιστήριο του Δήμου Αγίας Παρασκευής θα λειτουργήσει για τη νέα, πέμπτη εν  συνεχεία, σχολική χρονιά 2018-2019 με σκοπό την προσφορά ίσων ευκαιριών για μάθηση σε όλους και όλες δίνοντας προτεραιότητα στους μαθητές/τριες της Γ΄ Λυκείου, αναφέρει ο Δήμος σε ανακοίνωσή του. Επίσης, ευχαριστεί τους καθηγητές της μέσης εκπαίδευσης που αφιέρωσαν την προηγούμενη σχολική χρονιά αρκετές μεσημεριανές ή απογευματινές ώρες, εξυπηρετώντας έτσι το δικαίωμα στην επιλογή εκείνων των μαθητών/τριών που ενώ θέλουν δεν μπορούν να αποκτήσουν ορισμένα επιπλέον εφόδια.

Για τον σκοπό αυτό, ωστόσο, ζητεί και αυτή τη χρονιά άμεσα τη σύμπραξη  όλων των καθηγητών μέσης εκπαίδευσης και τους παρακαλεί να δηλώσουν με mail στο [email protected]  ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο και μαθήματα που μπορούν να καλύψoυν, όπως και ώρες διαθεσιμότητας ή να καλέσουν στα τηλέφωνα 213 2004601/568.

Το  Φροντιστήριο  θα λειτουργήσει στο 3ο Λύκειο Αγίας Παρασκευής (Χρυσ. Σμύρνης & Πλαταιών), με προβλεπόμενο ωράριο 15:00-20:00.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet