Ραντεβού στο Cine Αμαρυλλίς δίνουν οι «Δεσμοί Αλληλεγγύης» για φιλανθρωπικό σκοπό
Εκδηλώσεις

Ραντεβού στο Cine Αμαρυλλίς δίνουν οι «Δεσμοί Αλληλεγγύης» για φιλανθρωπικό σκοπό

Ραντεβού στο Cine Αμαρυλλίς, με Γιάννη Ζουγανέλη, Σία Κοσκινά, Παναγιώτη Πετράκη και Λάκη Παπαδόπουλο δίνει ο οργανισμός «Δεσμοί Αλληλεγγύης», την Τετάρτη 01 Ιουλίου 2020, στις 20:30, για να παρουσιάσουν μια φιλόδοξη μουσική βραδιά φιλανθρωπικού χαρακτήρα αφιερωμένη στους πολίτες της Αγίας Παρασκευής.

Στο πρώτο μέρος της βραδιάς, όπως λένε οι διοργανωτές, θα υπάρξουν μουσικές συγκινήσεις με τον Παναγιώτη Πετράκη και τη Σία Κοσκινά, άρα… όπως λέει και ο Γιάννης Ζουγανέλης «Καιρός για αγάπες». Η Σία και ο Παναγιώτης φλερτάρουν μουσικά μεταξύ τους στον ήχο του πιάνου. Στο φόντο το πανί του θερινού σινεμά… Τα πρώτα ραντεβού… Τα κρυφά αγγίγματα, όταν η Gilda λικνίζεται βγάζοντας το μοιραίο γάντι της… Το πρώτο φιλί όταν η Γκάρμπο ζητά από τον Σαμ να παίξει κι άλλο στα πλήκτρα του… Το χέρι που δειλά αγκαλιάζει τον ώμο όταν η Στέλλα ανάβει τσιγάρο…

Έρωτες ξυπνούν, όνειρα γεννιούνται, στιγμές σφραγίζουν ανεξίτηλα τις μνήμες. Άφθαρτα από τον χρόνο ελληνικά τραγούδια διαδέχονται αγαπημένες κλασικές μελωδίες από το διεθνές ρεπερτόριο. Στο πιάνο ο Βενιαμίν Χατζηκουμπάρογλου. Στην κιθάρα η Αρετή Κοκκίνου.

Δεύτερο μέρος της βραδιάς… ο Γιάννης Ζουγανέλης με τον Λάκη -με τα ψηλά ρεβέρ– Παπαδόπουλο. Ο Γιάννης Ζουγανέλης είναι ο συνθέτης των διαχρονικών τραγουδιών μεταξύ άλλων του «Φοβάμαι», του Μακρυμάλλη (που έγραψε τους στίχους ειδικά για αυτόν ο Αλέκος Σακελλάριος) και πολλών άλλων μεγάλων επιτυχιών που ερμήνευσαν πολλοί τραγουδιστές, αλλά και ο ίδιος, δημιούργησε με τους συνεργάτες του Αλέξανδρο Ζουγανέλη, Θαλή Τριανταφύλλου και την ηθοποιό Τάνια Ρόκκα μια μουσική, διαδραστική παράσταση, άκρως εξομολογητική. Εκτίθεται μέχρις εσχάτων. Εξομολογείται, αποκαλύπτεται, αυτοσαρκάζεται, αυτοαναδεικνύεται, αυτοκαταρρίπτεται και αποδομείται, μέσω προσωπικών βιωματικών ιστοριών, μέσω της ποίησης και της ανθολόγησης των πιο επικοινωνιακών του κομματιών. Πάντα με γνώμονα την πίστη στην επικοινωνία, τη χαρά, την αλήθεια και το χιούμορ. Θα εξηγηθούμε και θα παρεξηγηθούμε. Ο Γιάννης Ζουγανέλης παίζει, τραγουδάει, σας ακούει, συνθέτει καταστάσεις με τους αποδέκτες.

Γιατί αξίζει να παρευρεθείτε στη συναυλία; «Γιατί… Έρωτας είναι ο Γιάννης! … και Γιαννάκης ομορφόπαιδο, παμπόνηρος και παραμυθατζής! Γιατί θα πέσει πολύ γέλιο. Γιατί θα τραγουδήσουμε όλοι μαζί κλασικά τραγούδια… αλλά και ξεκαρδιστικά σατιρικά. Γιατί θα το γλεντήσουμε. Για να βρεθούμε μεταξύ μας με ομοψυχία. Για να γίνουμε όλοι μια μεγάλη παρέα και να το θυμόμαστε. Γιατί… αυτό δε χάνεται! Γιατί είναι καιρός για αγάπες. Καλείστε να είστε και εσείς συμπρωταγωνιστές».

Συνεργάζονται: Θαλής Τριανταφύλλου (πιάνο), Δημήτρης Καρασούλος (κιθάρα), Αλέξανδρος Ζουγανέλης (φλάουτο/σαξόφωνο/φωνή), Άκης Αμπράζης (μπάσο), Βαγγέλης Κοτζάμπασης (ντραμς), Τάνια Ρόκκα (ηθοποιός/φωνή).

Κρατήσεις θέσεων έως 26/06/2020 στα τηλέφωνα των Ηλιακοπούλου Γαλάτια (6970 434544), Κρασανάκη Μάκη (6937 002524), Παπαϊωάννου Σταύρου (6970 805474), Μανωλοπούλου Ντίνας (6946 115162).

Διεύθυνση θερινού σινεμά «Cine Αμαρυλλίς»: Αγίου Ιωάννου 2 Αγία Παρασκευή (τηλ. 210 6010561).

Ο φιλανθρωπικός οργανισμός «Δεσμοί Αλληλεγγύης» ευχαριστούν το Cine Αμαρυλλίς για την εθελοντική παραχώρηση του πολιτιστικού χώρου. Λόγω της αυστηρής εφαρμογής και τήρησης των κανόνων υγιεινής, οι θέσεις είναι περιορισμένες και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet