Σε γιορτινή ατμόσφαιρα η κοπή πίτας των εργαζομένων στο ΠΑΙΣΔΑΠ
Κοινωνία

Σε γιορτινή ατμόσφαιρα η κοπή πίτας των εργαζομένων στο ΠΑΙΣΔΑΠ

Μέσα σε ζεστό και φιλικό κλίμα, στον Β΄ Βρεφονηπιακό Σταθμό της οδού Λάδωνος έκοψαν την πίτα τους οι εργαζόμενοι των Παιδικών Σταθμών του Δήμου Αγίας Παρασκευής.

Φέτος όμως, η διοίκηση υποδέχτηκε μ΄ έναν ξεχωριστό τρόπο εργαζομένους και αιρετούς, σε έναν γιορτινά διακοσμημένο χώρο στήθηκε ένα μεγάλο «οικογενειακό τραπέζι» και όλοι μαζί έγιναν μια παρέα και αντάλλαξαν ευχές.

Η πρόεδρος του ΝΠΔΔ Παιδικοί Σταθμοί Δήμου Αγίας Παρασκευής Μαργαρίτα Δημητρίου-Καβρουδάκη ευχαρίστησε θερμά τους εργαζομένους που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμά της και που, όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση, «για πρώτη φορά συμμετείχαν σχεδόν όλοι σ΄ αυτήν την εκδήλωση τιμώντας ιδιαίτερα τη διοίκηση», έκοψε την πίτα και μετέφερε τον χαιρετισμό του δημάρχου Γιάννη Σταθόπουλου, ο οποίος παρίστατο εκτάκτως σε σύσκεψη με τον υπουργό Εσωτερικών Νίκο Βούτση.

Οι έντεκα Παιδικοί Σταθμοί ανέδειξαν έντεκα «τυχερούς» εργαζομένους που κληρώθηκαν να πάρουν διήμερη άδεια. Ωστόσο ακόμα μια έκπληξη τους περίμενε… μια «υπερτυχερή» που μετά από κλήρωση έλαβε άδεια τριών ημερών.

Ευχές στους εργαζόμενους έδωσαν όλοι όσοι τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση. Ο αντιδήμαρχος Οικονομικών Σπύρος Παπαγεωργίου, οι επικεφαλής παρατάξεων Ανδρέας Γκιζιώτης και Αλέξανδρος Μουστόγιαννης, οι δημοτικοί σύμβουλοι Σωτήρης Ησαΐας, Ευπρέπεια Καψοκεφάλου, Διονύσης Λέκκας, Γιάννης Μυλωνάκης, η αντιπρόεδρος Σοφία Αϊδίνη, τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου Δέσποινα Πετρή, Γ. Ιωάννου, Νίκος Σόβολος, Νίκος Μαρκόπουλος, Κατερίνα Αυδούση.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet