Σε ετοιμότητα για το νέο κύμα κακοκαιρίας η Αγία Παρασκευή
Κοινωνία

Σε ετοιμότητα για το νέο κύμα κακοκαιρίας η Αγία Παρασκευή

Σε ετοιμότητα ενημερώνει ότι βρίσκεται ο Δήμος Αγίας Παρασκευής εν όψει του επερχόμενου από το Σάββατο 7 Ιανουαρίου 2017 νέου ισχυρού κύματος κακοκαιρίας, σύμφωνα με τις προβλέψεις της Μετεωρολογικής Υπηρεσίας.

Συγκεκριμένα, στο πλαίσιο αντιμετώπισης προβλημάτων από τη χιονόπτωση:

  • Η Υπηρεσία Πολιτικής Προστασίας έχει προμηθευτεί 30 τόνους αλάτι.
  • Συνεργεία του Δήμου θα ρίχνουν αλάτι με τον διασκορπιστή άλατος που πλέον διαθέτει ο Δήμος και με οχήματα σε κεντρικούς δρόμους και δρόμους που διασχίζουν τα λεωφορεία, καθώς και σε επικίνδυνες ανηφόρες και στροφές.
  • Στο δημοτικό πάρκινγκ (Αγ. Ιωάννου 9) θα διατίθενται μικρές ποσότητες αλατιού για προσωπική χρήση των πολιτών.
  • Από το Σάββατο 7 Ιανουαρίου και για όσο χρειαστεί θα παραμένει ανοιχτή θερμαινόμενη αίθουσα στο ΚΑΠΗ στον Τσακό (Μπουμπουλίνας 15, τηλ. 210 6543383), από 8:00 π.μ έως 8:00 μ.μ. Σε περίπτωση που είναι απαραίτητο, θα υπάρξει παράταση της φιλοξενίας και κατά τη διάρκεια της νύχτας.

Οι δημότες που ενδεχομένως αντιμετωπίσουν έκτακτα περιστατικά, μπορούν να καλούν στους αριθμούς τηλεφώνου 210 6002343 και 210 6390340.

Ο Δήμος Αγίας Παρασκευής, με ανακοίνωσή του, ζητά από τους πολίτες να δίνουν προσοχή στα δελτία καιρού και στις οδηγίες της Εθνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας, καθώς και να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί στις μετακινήσεις τους, πεζοί ή με οχήματα, κατά τη διάρκεια της κακοκαιρίας, ιδιαίτερα αν σημειωθεί παγετός, και ευχαριστεί όλους τους πολίτες για τη συνεργασία.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet