Σπάσανε κλειδαριές σε δύο αθλητικούς χώρους στην Αγ. Παρασκευή – Προβληματισμένος ο δήμαρχος
Κοινωνία

Σπάσανε κλειδαριές σε δύο αθλητικούς χώρους στην Αγ. Παρασκευή – Προβληματισμένος ο δήμαρχος

Φαινόμενα ανωριμότητας πολιτών απέναντι στα αυστηρά μέτρα κατά της διάδοσης του κορωνοϊού καταγράφονται και στον Δήμο Αγίας Παρασκευής.

Όπως καταγγέλλει ο δήμαρχος, Βασίλης Ζορμπάς, κάποιοι έσπασαν τις κλειδαριές σε δύο αθλητικούς χώρους του Δήμου, με αποτέλεσμα να ενημερωθεί σχετικά η αστυνομία. Από την άλλη, όπως ενημερώνει ο ίδιος κάποια καταστήματα, αψηφώντας τις απαγορεύσεις, συνεχίζονται να δέχονται κόσμο.

Ειδικότερα, με ανάρτησή του σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης, ο κ. Ζορμπάς αναφέρει:

«Είμαι αναγκασμένος πλέον να ενημερώνω τα όργανα της τάξης. Χθες έσπασαν τις κλειδαριές σε δύο αθλητικούς χώρους του Δήμου. Είμαι προβληματισμένος. Άραγε δεν γνωρίζουν οι γονείς ότι τα παιδιά είναι ο μεγαλύτερος κίνδυνος για τη μεταφορά του κορωνοϊού, διότι είναι ασυμπτωματικά. Όπως πάμε, με το μυαλό που έχουμε, σίγουρα θα απαγορευθεί η κυκλοφορία στους δρόμους. Εάν με ρωτούσε ο Πρωθυπουργός , θα έλεγα ΝΑΙ… ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ!!!».

Με προηγούμενη ανάρτησή του, ο δήμαρχος αναφέρθηκε και στην προσέλευση κατοίκων σε καταστήματα, γράφοντας:

«Λαμβάνω τηλέφωνα από συμπολίτες μου, ότι μαγαζιά που απαγορεύεται να λειτουργούν, δυστυχώς δεν σέβονται το κοινωνικό σύνολο! Και με ερωτούν τι πρέπει να κάνουν. Το τηλέφωνο της άμεσης δράσης δεν το γνωρίζετε; Το 100 είναι. Έχετε ευθύνη εάν δεν το χρησιμοποιήσετε».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet