Σπουδαστές από το Saint-Brieuc στον Δήμο Αγίας Παρασκευής
Κοινωνία

Σπουδαστές από το Saint-Brieuc στον Δήμο Αγίας Παρασκευής

Ο πρόεδρος της Επιτροπής Αδελφοποίησης του Δήμου Αγίας Παρασκευής, Μιχάλης Γρηγοριάδης, και η αντιπρόεδρος, Άννα Στεργίου, υποδέχθηκαν αντιπροσωπεία 25 νέων ηλικίας 18 έως 20 ετών από την αδελφοποιημένη με τον Δήμο Αγίας Παρασκευής πόλη του Saint-Brieuc της Γαλλίας, την Παρασκευή 18 Οκτωβρίου 2019.

Οι νέοι είναι σπουδαστές του Lycee Renan και η επίσκεψη που πραγματοποιούν στη χώρα μας εντάσσεται στο πλαίσιο ενός εκπαιδευτικού ταξιδιού με θέμα τον τουρισμό.

Ο πρόεδρος και η αντιπρόεδρος μαζί με την αντιπροσωπεία είχαν την ευκαιρία να ξεναγηθούν στη δομή του ΙΕΚ ΑΚΜΗ, όπου υπάρχει άρτιος τεχνικός εξοπλισμός, σχετικός με την εκπαίδευση των νέων που ενδιαφέρονται να δραστηριοποιηθούν επαγγελματικά στον τομέα του Τουρισμού.

Με ανακοίνωσή της η Επιτροπή Αδελφοποίησης του Δήμου Αγίας Παρασκευής ευχαριστεί θερμά τη διεύθυνση και τους εκπαιδευτές του ΙΕΚ ΑΚΜΗ για την υποδοχή, τη φιλοξενία και την προθυμία τους να προσφέρουν κάθε πληροφορία στους φιλοξενούμενους του Δήμου.

Στη συζήτηση που ακολούθησε μεταξύ των εκπροσώπων του Δήμου και της υπεύθυνης των ευρωπαϊκών προγραμμάτων του ΙΕΚ ΑΚΜΗ, συμφωνήθηκε μια ευρύτερη συνεργασία (partenariat), όπου νέοι από σχολεία της Αγίας Παρασκευής θα έχουν την ευκαιρία να μετέχουν σε ευρωπαϊκά προγράμματα που αφορούν στον Τουρισμό.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet