Στήριξη Δήμου Αγ. Παρασκευής σε πρωτοβουλία Πειραιωτών για τους πρόσφυγες
Κοινωνία

Στήριξη Δήμου Αγ. Παρασκευής σε πρωτοβουλία Πειραιωτών για τους πρόσφυγες

Ο Δήμος Αγίας Παρασκευής στήριξε την πρωτοβουλία Πειραιωτών πολιτών για τους πρόσφυγες που καταφθάνουν στο λιμάνι.

Συγκεκριμένα ο Δήμος, διά της υπεύθυνης του Κοινωνικού Μαγειρείου του Δήμου, εθελόντριας, Ντ. Μανωλοπούλου και σε συνεργασία με την Παμπειραϊκή Οργάνωση Υποδοχής Προσφύγων (που οργανώθηκε αυθόρμητα από πολίτες του Πειραιά) προσφέρει κάθε βδομάδα νερά, πορτοκαλάδες, αρτοσκευάσματα, μπισκότα και σοκολάτες στους πρόσφυγες που φτάνουν στο λιμάνι του Πειραιά πριν οδηγηθούν στα κέντρα υποδοχής.

Στο σημείο αποβίβασης, οι πολίτες του Πειραιά προσφέρουν νερό, χυμούς, μπισκότα, γάλα για τα παιδιά, είδη υγιεινής καθώς και ένα πληροφοριακό φυλλάδιο στη γλώσσα τους με κάθε πληροφορία που θα μπορούσε να τους φανεί χρήσιμη. Πάνω από όλα όμως, όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση του Δήμου Αγίας Παρασκευής, τους προσφέρουν «ένα ζεστό χαμόγελο και την αίσθηση ότι είναι καλοδεχούμενοι».

Από πλευράς του ο Δήμος Αγίας Παρασκευής ενίσχυσε την κίνηση αυτή διαθέτοντας ένα μέρος από τα προϊόντα που συγκεντρώθηκαν από τους δημότες του.

«Ο Δήμος Αγίας Παρασκευής θα συνεχίσει να υπηρετεί την κοινωνία και να στηρίζει τέτοιες πρωτοβουλίες και όλους όσοι βρίσκονται σε ανάγκη», αναφέρει στην ανακοίνωση ο δήμαρχος Γιάννης Σταθόπουλος.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet