Σταθερά στο πλευρό των 10 εργαζομένων στην καθαριότητα ο ΠΑΟΔΑΠ
Κοινωνία

Σταθερά στο πλευρό των 10 εργαζομένων στην καθαριότητα ο ΠΑΟΔΑΠ

Τη Δευτέρα 23 Σεπτεμβρίου εκδικάσθηκε εξ αναβολής αγωγή, ενώπιον του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθηνών, με την οποία 10 εργαζόμενες στον τομέα καθαριότητας του νομικού προσώπου Πολιτιστικός και Αθλητικός Οργανισμός Δήμου Αγίας Παρασκευής (ΠΑΟΔΑΠ) ζητούσαν τη μετατροπή των συμβάσεών τους σε αορίστου χρόνου.

Η διοίκηση του ΠΑΟΔΑΠ, έχοντας ενημερώσει πριν και τους επικεφαλής των παρατάξεων του Δημοτικού Συμβουλίου και λαμβάνοντας τη σύμφωνη γνώμη τους, παρέστη διά του προέδρου του Δ.Σ. του Ν.Π., Σπύρου Παπασπύρου, ο οποίος κατέθεσε υπέρ των εργαζομένων. Να σημειωθεί, ότι την ίδια στάση είχε κρατήσει και η προηγούμενη διοίκηση, υπό τον κ. Σωτήρη Παπαμιχαήλ. «Οι εργαζόμενες αυτές είναι απολύτως απαραίτητες στον Οργανισμό, αφού καλύπτουν πάγιες και διαρκείς ανάγκες του» σημειώνεται στη σχετική ανακοίνωση του ΠΑΟΔΑΠ.

Παρόντες στην δίκη, για να στηρίξουν το αίτημα των εργαζομένων, ήταν ο δήμαρχος Αγίας Παρασκευής, Βασίλης Ζορμπάς, ο τ. δήμαρχος, Γιάννης Σταθόπουλος, ο τ. αντιπρόεδρος του Δ.Σ. ΠΑΟΔΑΠ, Τέλης Σερκεδάκης και η πρόεδρος του Συλλόγου Εργαζομένων του Δήμου, Στέλλα Τζανίνη.

Πλέον, όλα θα κριθούν από την απόφαση του δικαστηρίου…

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet