Στην Αγία Παρασκευή αναμένουν στον… υπολογιστή τους  για το Διαδικτυακό Μαθητικό Φεστιβάλ
Κοινωνία

Στην Αγία Παρασκευή αναμένουν στον… υπολογιστή τους για το Διαδικτυακό Μαθητικό Φεστιβάλ

Τελικώς, παρά τις «εξαγγελίες» -μέσω κοινωνικών δικτύων- περί πραγματοποίησης του Διαδικτυακού Μαθητικού Φεστιβάλ στην Αγία Παρασκευή, ο δήμαρχος Βασίλης Ζορμπάς δεν είχε κάτι παραπάνω να προσθέσει στις επίμονες ερωτήσεις των επικεφαλής των παρατάξεων στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου την Τετάρτη 30/6. Απλούστατα επανέλαβε ότι γίνεται προσπάθεια να διασφαλιστούν τα προσωπικά δεδομένα των παιδιών, χωρίς ωστόσο να δώσει συγκεκριμένη ημερομηνία για τη διεξαγωγή του φεστιβάλ.

Να θυμίσουμε ότι την Τρίτη 29/6 ο δήμαρχος, μέσα από τον προσωπικό λογαριασμό του σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης, «κατακεραύνωνε» όσους «ποντάρουν πολιτικά» στη ματαίωση του φεστιβάλ, διαβεβαιώνοντας ότι αυτό θα πραγματοποιηθεί κανονικά.

Ωστόσο, ακόμη δεν έχουμε εικόνα αν και πότε και γίνει αυτό, ενώ παραμένουν τα ερωτηματικά γιατί -εφόσον τίθεται θέμα προσωπικών δεδομένων- η διοίκηση δεν φρόντισε εγκαίρως να έχουν ληφθεί οι κατάλληλες μέριμνες ώστε το Διαδικτυακό Φεστιβάλ να έχει υλοποιηθεί απρόσκοπτα και να μην είχε ξεσπάσει όλος αυτός ο θόρυβος που σημειώνεται στην πόλη τις τελευταίες μέρες.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet