Στην εκδήλωση του Συλλ. Ηπειρωτών για το 1940 μέλη της παράταξης Αγία Παρασκευή – Σύγχρονη Πόλη
Κοινωνία

Στην εκδήλωση του Συλλ. Ηπειρωτών για το 1940 μέλη της παράταξης Αγία Παρασκευή – Σύγχρονη Πόλη

Το Σάββατο 27 Οκτωβρίου 2018, στο 1ο Γυμνάσιο Αγίας Παρασκευής, έλαβε χώρα η εκδήλωση του Συλλόγου Ηπειρωτών Αγίας Παρασκευής με θέμα το «Έπος του 1940».

Στην εκδήλωση τη δημοτική παράταξη Αγία Παρασκευή – Σύγχρονη Πόλη εκπροσώπησαν, εκτός από τις κυρίες Εύη Καραουλάνη και Βασιλική Κατσούλη (υποψήφιες δημοτικοί σύμβουλοι) και ο επικεφαλής της, Φώτης Ν. Αλεξόπουλος.

Κατάμεστη από Ηπειρώτες μέλη του Συλλόγου, η αίθουσα εκδηλώσεων του 1ου Γυμνασίου αποδείχτηκε «μικρή», σημειώνεται στη σχετική ανακοίνωση, όπου επίσης αναφέρεται ότι ιδιαίτερη συγκίνηση προκάλεσε η ανάγνωση κειμένου για το έπος του 1940 από μέλος του Συλλόγου.

Χαιρετισμούς, μεταξύ άλλων, απηύθυνα ο δήμαρχος Αγίας Παρασκευής, Γιάννης Σταθόπουλος, καθώς και ο επικεφαλής της παράταξης Νέα Αρχή, Γιώργος Οικονόμου.

Χαιρετισμό εκ μέρους της παράταξης Αγία Παρασκευή – Σύγχρονη Πόλη απηύθυνε η υπεύθυνη του Τομέα  Πολιτισμού, Ε. Καραουλάνη.

Μετά την εκδήλωση ακολούθησε γλέντι με ηπειρωτικά τραγούδια, ποτό και πλούσια εδέσματα, που τα μέλη είχαν ετοιμάσει για τους προσκεκλημένους.

Σχετικά άρθρα

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet