Στην εκδήλωση του Συλλ. Ηπειρωτών για το 1940 μέλη της παράταξης Αγία Παρασκευή – Σύγχρονη Πόλη
Κοινωνία

Στην εκδήλωση του Συλλ. Ηπειρωτών για το 1940 μέλη της παράταξης Αγία Παρασκευή – Σύγχρονη Πόλη

Το Σάββατο 27 Οκτωβρίου 2018, στο 1ο Γυμνάσιο Αγίας Παρασκευής, έλαβε χώρα η εκδήλωση του Συλλόγου Ηπειρωτών Αγίας Παρασκευής με θέμα το «Έπος του 1940».

Στην εκδήλωση τη δημοτική παράταξη Αγία Παρασκευή – Σύγχρονη Πόλη εκπροσώπησαν, εκτός από τις κυρίες Εύη Καραουλάνη και Βασιλική Κατσούλη (υποψήφιες δημοτικοί σύμβουλοι) και ο επικεφαλής της, Φώτης Ν. Αλεξόπουλος.

Κατάμεστη από Ηπειρώτες μέλη του Συλλόγου, η αίθουσα εκδηλώσεων του 1ου Γυμνασίου αποδείχτηκε «μικρή», σημειώνεται στη σχετική ανακοίνωση, όπου επίσης αναφέρεται ότι ιδιαίτερη συγκίνηση προκάλεσε η ανάγνωση κειμένου για το έπος του 1940 από μέλος του Συλλόγου.

Χαιρετισμούς, μεταξύ άλλων, απηύθυνα ο δήμαρχος Αγίας Παρασκευής, Γιάννης Σταθόπουλος, καθώς και ο επικεφαλής της παράταξης Νέα Αρχή, Γιώργος Οικονόμου.

Χαιρετισμό εκ μέρους της παράταξης Αγία Παρασκευή – Σύγχρονη Πόλη απηύθυνε η υπεύθυνη του Τομέα  Πολιτισμού, Ε. Καραουλάνη.

Μετά την εκδήλωση ακολούθησε γλέντι με ηπειρωτικά τραγούδια, ποτό και πλούσια εδέσματα, που τα μέλη είχαν ετοιμάσει για τους προσκεκλημένους.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet