Στην οδό Μπουμπουλίνας συνεχίζεται το έργο ομβρίων στην Αγ. Παρασκευή
Κοινωνία

Στην οδό Μπουμπουλίνας συνεχίζεται το έργο ομβρίων στην Αγ. Παρασκευή

Στην οδό Μπουμπουλίνας στον Τσακό συνεχίζεται από σήμερα, Πέμπτη 25 Ιανουαρίου 2018 το μεγάλο αντιπλημμυρικό έργο αγωγών όμβριων, προϋπολογισμού 4,3 εκατ. ευρώ, που κατασκευάζεται από την Περιφέρεια Αττικής σε συνεργασία με τον Δήμο Αγίας Παρασκευής, μετά την ολοκλήρωσή του στην οδό Καραϊσκάκη όπου, όπως ενημερώνει ο Δήμος, ασφαλτοστρώθηκε άμεσα το όρυγμα και σύντομα θα γίνει καθολική ασφαλτόστρωση της, όπως έχει γίνει σε όλες τις οδούς που κατασκευάστηκε το έργο.

Το έργο στην οδό Μπουμπουλίνας, που ξεκίνησε από τη συμβολή της οδού με την οδό Ελ. Βενιζέλου και θα φτάσει έως τη συμβολή της με την οδό Επτανήσου, περιλαμβάνει και την οδό Μεγ. Σπηλαίου.

Μετά την ολοκλήρωσή του στις οδούς Μπουμπουλίνας και Μεγ. Σπηλαίου το έργο θα συνεχιστεί στις οδούς Θερίσου, Αμαλιάδος, Θεσσαλονίκης, Σάμου και Υμηττού στα Νότια Πευκάκια και Δραγατσανίου και Τσιμισκή στο Κοντόπευκο, ενώ εκτός από την οδό Καραϊσκάκη έχει ολοκληρωθεί και στις οδούς Θήρας, Χρυσοστόμου Σμύρνης, Πλαταιών, Δημοσθένους, Γούναρη και Πατρόκλου στο Κοντόπευκο.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet