Στη σύσκεψη των δημάρχων του Β.Τ. με τον υπουργό Ν. Τόσκα και ο Γ. Σταθόπουλος
Κοινωνία

Στη σύσκεψη των δημάρχων του Β.Τ. με τον υπουργό Ν. Τόσκα και ο Γ. Σταθόπουλος

Στη συνάντηση της 27ης Ιουνίου, των δημάρχων του Βόρειου Τομέα της Αθήνας με τον αναπληρωτή υπουργό Προστασίας του Πολίτη, Νίκο Τόσκα, για θέματα ασφάλειας των περιοχών, μετείχε ο δήμαρχος Αγ. Παρασκευής, Γιάννης Σταθόπουλος, συνοδευόμενος από τον σύμβουλο του Δήμου για θέματα Πολιτικής Προστασίας, Λουκά Ασημάκη, υποπτέραρχο ε.α.

Στη συζήτηση ο δήμαρχος Αγ. Παρασκευής έθεσε θέματα περιπολιών, παραβατικότητας, φύλαξης χώρων, έξαρσης κλοπών τελευταία και εμπέδωσης του αισθήματος ασφάλειας των πολιτών.

Στη συνάντηση μετείχαν επίσης οι δήμαρχοι Ηρακλείου, Νικόλαος Μπάμπαλος, Πεύκης – Λυκόβρυσης, Τάσος Μαυρίδης, Μεταμόρφωσης, Μιλτιάδης Καρπέτας, Νέας Ιωνίας, Ηρακλής Γκότσης, Πεντέλης, Δημήτρης Στεργίου, Παπάγου – Χολαργού, Ηλίας Αποστολόπουλος, Φιλοθέης – Ψυχικού, Παντελής Ξυριδάκης και Χαλανδρίου, Σίμος Ρούσσος και οι αναπληρωτές δήμαρχοι Αμαρουσίου, Σπυρίδων Σταθούλης, Βριλησσίων, Κων/νος Βαφειάδης και Κηφισιάς, Μιχάλης Καυγαλάκης.

Από το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη μετείχε ο γενικός γραμματέας Δημόσιας Τάξης, Δημήτρης Αναγνωστάκης και η ηγεσία της Ελληνικής Αστυνομίας, με επικεφαλής τον αρχηγό του Σώματος, αντιστράτηγο Κωνσταντίνο Τσουβάλα.

Η πορεία υλοποίησης των δράσεων της Ελληνικής Αστυνομίας που θα ξεκινήσουν άμεσα, όπως η ενίσχυση των περιπολιών μοτοσικλετιστών της «ΔΙΑΣ» και η συνέχιση τους καθόλη τη διάρκεια της νύχτας και η διάθεση περιπολικών για 24/ωρη περιπολία, θα εξεταστεί σε νέα σύσκεψη στις αρχές Αυγούστου.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet