Στο θερινό σινεμά Cine Amarillis οι Δεσμοί Αλληλεγγύης έγιναν ισχυρότεροι…
Κοινωνία

Στο θερινό σινεμά Cine Amarillis οι Δεσμοί Αλληλεγγύης έγιναν ισχυρότεροι…

Στο κατάμεστο θερινό σινεμά Cine Αmarillis, στην Αγία Παρασκευή, καλωσόρισαν οι άνθρωποι του φιλανθρωπικού οργανισμού Δεσμοί Αλληλεγγύης, τον μήνα Ιούλιο με μια συναυλία με τους καταξιωμένους καλλιτέχνες Σία Κοσκινά, Παναγιώτη Πετράκη, Γιάννη Ζουγανέλη και Λάκη Παπαδόπουλο, μαζί με τούς υπέροχους μουσικούς τους. Μια συναυλία πού τήρησε όλους τούς κανόνες ασφαλείας και σήμανε τη μετά Covid εποχή.

«Είμαστε εδώ» τόνισε στον εναρκτήριο χαιρετισμό του ο ταμίας του φιλανθρωπικού οργανισμού, Σταύρος Παπαϊωάννου, «επώνυμοι και ανώνυμοι, ενωμένοι με ένα κοινό στόχο. Να εξασφαλίσουμε την αξιοπρέπεια και την επιβίωση στον ανήμπορο συμπολίτη μας. Έτσι η παρουσία σας εδώ σήμερα μας δίνει τη βεβαιότητα ότι και εσείς, είστε συνοδοιπόροι μας. Και γι’ αυτό από καρδιάς όλους, σας ευχαριστούμε».

Στη συνέχεια ευχαρίστησε όλους τους καλλιτέχνες ονομαστικά, έναν έναν τους μουσικούς, όπως επίσης και το Cine Amarillis για την ανιδιοτελή αυτή προσφορά τους.

Επί τρεις ώρες οι καλλιτέχνες ταξίδεψαν και ενθουσίασαν το κοινό, ερμηνεύοντας αγαπημένες κλασικές και σύγχρονες επιτυχίες από ελληνικό και ξένο ρεπερτόριο, που παρέμειναν άφθαρτες στον χρόνο. Και το κοινό παρατεταμένα τους χειροκρότησε εκφράζοντας έτσι την ευχαρίστησή του.

Κατά τη διάρκεια της παράστασης τον λόγο πήρε η κ. Γωγώ Ατζολετάκη και ο κ. Σπύρος Μπιμπίλας, γνωστοί στον καλλιτεχνικό χώρο. Και οι δύο υπογράμμισαν και ευχαρίστησαν τους Δεσμούς Αλληλεγγύης για τη συνδρομή τους κατά τη δύσκολη αυτή περίοδο του κωρονοϊου προς τους δοκιμαζόμενους καλλιτέχνες μουσικούς και ηθοποιούς.

Την εκδήλωση έκλεισε η αντιπρόεδρος των Δεσμών Αλληλεγγύης, Ντίνα Μανωλοπούλου, λέγοντας με τη σειρά της «άπειρα ευχαριστώ» στους νέους και στους παλιούς φίλους των Δεσμών Αλληλεγγύης, καθώς και σε όλους τους καλλιτέχνες που με αυτή την προσφορά τους έδωσαν τη δυνατότητα συνέχισης της δράσης των Δεσμών Αλληλεγγύης. Η ίδια χαρακτήρισε τη βραδιά ως «θρίαμβο του Εθελοντισμού και τής Αλληλεγγύης», καθώς η παρουσία όλων σημαίνει «συνεχίσε το έργο σας, και εμείς θα είμαστε δίπλα σας», όπως τόνισε χαρακτηριστικά. Έκλεισε δε την ομιλία της με την ευχή «να είμαστε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ σε τέτοιες δράσεις, γιατί αυτό είναι η ουσία της δύναμής μας».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet