Συγκεντρώνουμε τρόφιμα για το Κοινωνικό Παντοπωλείο Αγ. Παρασκευής
Κοινωνία

Συγκεντρώνουμε τρόφιμα για το Κοινωνικό Παντοπωλείο Αγ. Παρασκευής

Ενόψει των φετινών Χριστουγέννων, ο Δήμος Αγίας Παρασκευής και η εθελοντική οργάνωση «ΔΡΑΣ.Ε. – Δράσεις Εθελοντών», στο πλαίσιο της πράξης: «ΔΡΑΣ.Ε.: Κοινωνικές Δομές Αντιμετώπισης της Φτώχειας στους Δήμους Αγίας Παρασκευής και Παλλήνης» συνδιοργανώνουν δράση συγκέντρωσης τροφίμων μακράς διαρκείας με σκοπό την ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου Αγίας Παρασκευής, η οποία πρόκειται να πραγματοποιηθεί το Σάββατο 12 Δεκεμβρίου 2015, από τις 10:30 έως τις 15:00, έξω από σούπερ μάρκετ του Δήμου.

Εθελοντές και εργαζόμενοι της εθελοντικής οργάνωσης «ΔΡΑΣ.Ε-Δράσεις Εθελοντών» θα βρίσκονται έξω από σούπερ μάρκετ του Δήμου Αγίας Παρασκευής, θα συγκεντρώνουν τα τρόφιμα και παράλληλα θα παρέχουν ενημέρωση για τη λειτουργία των Κοινωνικών Δομών.

«Με χαρά καλούμε όλους εσάς να βρίσκεστε εκεί και να συμπράξετε σε αυτή την τόσο σημαντική δράση αλληλεγγύης, βοηθώντας όσους έχουν ανάγκη», αναφέρουν απευθυνόμενοι στους πολίτες ο πρόεδρος της ΔΡΑΣ.Ε. Αυγουστίνος Κάτσαρης και ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Αγίας Παρασκευής και εντεταλμένος σύμβουλος για τις κοινωνικές δομές Γεράσιμος Βλάχος.

Παράλληλα, με κοινή απόφαση του Δήμου Αγίας Παρασκευής και της εθελοντικής οργάνωσης «ΔΡΑΣ.Ε. -Δράσεις Εθελοντών» ξεκίνησε εκστρατεία συλλογής τροφίμων μακράς διαρκείας σε όλα τα σχολεία της πόλης την περίοδο από 1η έως 18 Δεκεμβρίου 2015, με σκοπό την ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου.

Το Κοινωνικό Παντοπωλείο, η λειτουργία του οποίου υποστηρίζεται από την εθελοντική οργάνωση «ΔΡΑΣ.Ε. -Δράσεις Εθελοντών» και τον Δήμο Αγίας Παρασκευής, εξυπηρετεί, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, αυτή τη στιγμή 300 οικογένειες πολιτών, ενώ φθάνουν καθημερινά στους φορείς νέα αιτήματα.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet