Συγχαρητήρια Δήμου Αγ. Παρασκευής στους νέους διευθυντές των σχολείων της πόλης
Κοινωνία

Συγχαρητήρια Δήμου Αγ. Παρασκευής στους νέους διευθυντές των σχολείων της πόλης

Ολοκληρώθηκε η διαδικασία επιλογής διευθυντών/ντριών όλων των Σχολικών Μονάδων του Δήμου Αγίας Παρασκευής και ο δήμαρχος Γιάννης Σταθόπουλος, ο αντιδήμαρχος Παιδείας, Π. Γκόνης, οι πρόεδροι των Σχολικών Επιτροπών Α. Μπασακίδου-Καράμπελα και Βασ. Τραυλός και το Τμήμα Παιδείας δίνουν τα συγχαρητήριά τους στους νέους επικεφαλής των σχολείων της πόλης.

Συγκεκριμένα, μέσω σχετικής ανακοίνωσης, ευχαριστούν τους/τις απερχόμενους/ες διευθυντές/ντριες για το έργο τους στα σχολεία της πόλης και για τη συνεργασία τους με τον Δήμο και τους εύχονται κάθε επιτυχία σε όποιο έργο αναλάβουν στη συνέχεια.

Επίσης, συγχαίρουν τους/τις νέους/ες διευθυντές/ντριες, τους εύχονται καλή επιτυχία και καλή δύναμη στο δύσκολο και ταυτόχρονα σημαντικό έργο που αναλαμβάνουν και τους διαβεβαιώνουν, όπως σημειώνεται στην ανακοίνωση, ότι «η δημοτική Αρχή και οι αρμόδιες Υπηρεσίες του Δήμου θα συνεχίσουν να κάνουν την καλύτερη δυνατή προσπάθεια ώστε τα σχολεία της πόλης μας να ανταποκρίνονται στις σύγχρονες ανάγκες των νέων για μόρφωση, δημιουργία και προκοπή».

Παράλληλα, εύχονται «καλή πρόοδο, υγεία και δύναμη σε όλους!».

Σχετικά άρθρα

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet