Συνάντηση δημάρχου με Αττικό Μετρό Α.Ε. για σταθμό στην κεντρική πλατεία Αγ. Παρασκευής
Κοινωνία

Συνάντηση δημάρχου με Αττικό Μετρό Α.Ε. για σταθμό στην κεντρική πλατεία Αγ. Παρασκευής

Συνάντηση με τον αντιπρόεδρο και διευθύνοντα σύμβουλο της Αττικό Μετρό Α.Ε., Θεόδωρο Παπαδόπουλο, είχαν ο δήμαρχος Αγ. Παρασκευής, Γιάννης Σταθόπουλος και ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, Γεράσιμος Βλάχος, την Τρίτη 4 Σεπτεμβρίου 2018, στα γραφεία της εταιρείας.

Στη συνάντηση ο δήμαρχος εξέφρασε το αίτημα για δημιουργία σταθμού του Μετρό στην κεντρική πλατεία Αγίας Παρασκευής, προκειμένου να εξυπηρετούνται καλύτερα οι κάτοικοι της πόλης, όπως είπε.

Ο κ. Παπαδόπουλος  επισήμανε ότι η Αττικό Μετρό θεωρεί ότι ο Δήμος της Αγ. Παρασκευής δεν καλύπτεται από το υπάρχον δίκτυο του Μετρό. Όμως, λόγω δημιουργίας του σταθμού «Αγία Παρασκευή» στη σημερινή του θέση, τεχνικά δεν είναι δυνατή η δημιουργία σταθμού στην κεντρική πλατεία και σύνδεσή με το υπάρχον δίκτυο. Στο πλαίσιο της ανάπτυξης του δικτύου, η οποία θα γίνει με εκπόνηση επικαιροποιημένης Μελέτης Ανάπτυξης Μετρό, θα εξεταστεί η κάλυψη της ευρύτερης περιοχής του Δήμου Αγίας Παρασκευής, με προτεραιότητα τη δημιουργία σταθμού στην πλατεία.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet