Συνάντηση δημοτικής Αρχής Αγ. Παρασκευής με διεύθυνση Α/βάθμιας Εκπαίδευσης
Κοινωνία

Συνάντηση δημοτικής Αρχής Αγ. Παρασκευής με διεύθυνση Α/βάθμιας Εκπαίδευσης

Συνάντηση του δημάρχου Αγίας Παρασκευής, Γιάννη Σταθόπουλου, με τον διευθυντή  Α/βάθμιας Εκπαίδευσης της  Β’ Αθήνας, Αθ. Ανδρώνη, πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 8 Νοεμβρίου 2017 στο δημαρχείο.

Στη συνάντηση, στην οποία συμμετείχαν επίσης ο αντιδήμαρχος Παιδείας και Πολιτισμού, Παν. Γκόνης, η προϊσταμένη Διοικητικών Θεμάτων της διεύθυνσης, Βασ. Καραμπά και η προϊσταμένη του Τμήματος Παιδείας του Δήμου,  Αγγ. Τζανή, συζητήθηκαν θέματα σχετικά με την εκπαίδευση και τις υποδομές στα Δημοτικά Σχολεία και τα Νηπιαγωγεία της Αγίας Παρασκευής.

Ειδικότερα, για τα κενά στο πρόγραμμα Παράλληλης Στήριξης παιδιών με ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες, που δεν έχουν καλυφθεί ακόμη, ο κ. Ανδρώνης ενημέρωσε ότι αυτό οφείλεται στη μη αποδοχή προσλήψεων από δύο προσληφθέντες εκπαιδευτικούς (στους έξι), αλλά και στη μερική υποχρηματοδότηση του προγράμματος.

Συζητήθηκαν, επίσης, οι  δυνατότητες συνεργασίας Δήμου και διεύθυνσης για την από κοινού διοργάνωση προγραμμάτων ευαισθητοποίησης και επιμόρφωσης σε θέματα κυκλοφοριακής και περιβαλλοντικής αγωγής, καθώς και ψυχικής υγείας.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet