Συνεχίζονται οι αντιδράσεις για την κεραία κινητής τηλεφωνίας στην Αγία Παρασκευή
Κοινωνία

Συνεχίζονται οι αντιδράσεις για την κεραία κινητής τηλεφωνίας στην Αγία Παρασκευή

Συνεχίζονται οι αντιδράσεις στην Αγία Παρασκευή για την εγκατάσταση κεραίας κινητής τηλεφωνίας στη συμβολή των οδών Ψαρρών και Αγίας Τριάδος, στην περιοχή Παραδείσου. Το θέμα είχε αναδειχθεί τις προηγούμενες ημέρες και με ανακοίνωση της Λαϊκής Συσπείρωσης Αγίας Παρασκευής, η οποία είχε εκφράσει την αντίθεσή της στην εγκατάσταση και είχε θέσει ζητήματα προστασίας της δημόσιας υγείας και της ποιότητας ζωής των κατοίκων.

Στο ίδιο μήκος κύματος κινείται και η νέα ανακοίνωση του Περιβαλλοντικού – Πολιτιστικού Συλλόγου Κοντοπεύκου – Παραδείσου – Πευκακίων, που παρεμβαίνει ζητώντας την απομάκρυνση της κεραίας από τη γειτονιά. Ο Σύλλογος κάνει λόγο για εγκατάσταση μέσα σε πυκνοκατοικημένη περιοχή, χωρίς ουσιαστική ενημέρωση των κατοίκων, σε κατασκευή που εξωτερικά μοιάζει με καμινάδα.

Ο Σύλλογος καλεί τον Δήμο Αγίας Παρασκευής «να σταθεί έμπρακτα στο πλευρό των κατοίκων, να υπερασπιστεί τους δημόσιους χώρους και να συμβάλει ουσιαστικά στην προστασία των παιδιών και της ποιότητας ζωής στην περιοχή».

Τέλος, ο Σύλλογος ζητά από τους κατοίκους, τους συλλόγους γονέων και τους εκπαιδευτικούς να στηρίξουν τις συλλογικές ενέργειες, επισημαίνοντας ότι, σε περίπτωση που δεν υπάρξει άμεση ανταπόκριση, οι αντιδράσεις θα συνεχιστούν και με κινητοποιήσεις.

Η αναλυτική ανακοίνωση του Συλλόγου:

Σχετικά άρθρα

Enypografa.gr © 2014 - 2025
Powered by Wisenet